Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

papildināts Jeromanovam 13 punkti "Dolphins" zaudējumā, Kalve uzvar pagarinājumā

Jeromanovam 13 punkti "Dolphins" zaudējumā, Kalve uzvar pagarinājumā
Edgars Jeromanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta AVīze, f64

Šovakar Samarā FIBA Izaicinājuma kausa "Last 16" posmu ar zaudējumu iesāka Edgars Jeromanovs un zviedru klubs "Dolphins". Latviešu aizsargam gūstot 13 punktus (dalīts otrais labākais rādītājs komandā), delfīni piekāpās Samaras "Krasniye Krylya" ar 75:93. Tikmēr Ernesta Kalves "Szolnoki Olaj" pagarinājumā ar 75:71 pieveica franču "BCM Gravelines".

Jau spēles pirmajā ceturtdaļā Samaras klubs ieguva 12 punktu pārsvaru, un turpināja dominēt arī pārējā spēlē, neļaujot Zviedrijas klubam cīnīties par uzvaru mačā. Uzvarētāju rindās ar 28 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās spēka uzbrucējs Andrē Smits. Viesu rindās ar 18 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm labākais bija pieredzējušais centrs Joakims Kjellboms, bet Edgara Jeromanova kontā 13 punkti (2p. - 2.5, 3p. - 3/7), trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viena atlekusī, trīs kļūdas un divi noteikumu pārkāpumi.

Nākamo spēli FIBA Izaicinājuma kausā "Dolphins" aizvadīs jau pēc nedēļas, kad mājās tiksies ar "Tofas SC" klubu no Turcijas.

Ernesta Kalves "Szolnoki Olaj" tikmēr mājās uzņēma viesus no Francijas "BCM Gravelines". Spēle kopumā aizritēja līdzīgā cīņā, bet pamatlaika pēdējās divās minūtēs mājinieki atspēlēja septiņu punktu deficītu un pagarinājumā svinēja uzvaru ar 75:71. Uzvarētāju rindās 20 punkti un 12 atlēkušās bumbas ungāru centra Martona Badera kontā, bet viesiem ar 21 punktu un astoņām bumbām zem groziem izcēlās Ludoviks Vatī. Ernests Kalve ungāru kluba rindās nepilnās 23 minūtēs guva 11 punktus (2p. - 1/5, 3p. - 2/5, 1p. - 3/4), izcīnīja piecas bumbas zem groziem, divreiz rezultatīvi piespēlēja, divreiz kļūdījās, divreiz izprovocēja pretiniekus uz noteikumu pārkāpumu un četras reizes pats pārkāpa noteikumus.

Nākamais mačs FIBA Izaicinājuma kausā "Szolnoki Olaj" būs 23.janvārī, kad viesos paredzēta spēle ar "Hapoel Holon" no Izraēlas.

Izmantotais avots:
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja