Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Ivanovskis: Izglītība ir prioritāte

Andrejs Siliņš

Ivanovskis: Izglītība ir prioritāte
Jānis Ivanovskis

eSports.lv lasītāji tikai šīs sezonas sākumā uzzināja par latviešu basketbolista Jāņa Ivanovska gaitām Britu Basketbola līgā (BBL). Bijis daudz neskaidrību, jautājumu un minējumu, tāpēc aicinājām uz sarunu pašu Jāni, lai viņš pastāsta, kas un kā tad ir patiesībā.

Sacīji, ka nupat beigusies sesija, kā nokārtoji?
- Sesija tik tiešām ir beigusies un veiksmīgi nokārtota pagājušajā nedēļā. Atlicis vēl tikai viens eksāmens vasaras sākumā un tad maģistra darba uzrakstīšana, iesniegšana, un aizstāvēšana, kas jāaizdara līdz septembra mēneša sākumam.

Kas notika spēlē pret "Plymouth", kad guvi tikai trīs punktus, kas nav gluži tas, ko esam pieraduši no tevis redzēt?
- Tā kā uzvarējām pirmajā mačā izbraukumā, un es toreiz guvu 31 punktu, tad, kā teica viņu spēlētāji, kurus pazīstu, visu nedēļu komanda esot gatavojusies, lai neitralizētu tieši mani ar "double-team" un "triple-team". Viņu galvenais mērķis esot bijis apturēt mani, un tas arī viņiem izdevās. Pie tam ātri tiku pie četriem sodiem. Tā kā esmu spēlējis produktīvi pirmo sezonas daļu, tagad pretinieku komandas fokusējas manis apturēšanai un, ja tas izdodas, tad viņiem ir lielākas iespējas uzvarēt, ko arī pierādīja otrā spēle pret "Plymouth". Mūsu komandai un man pašam būs jāatrod jauni veidi, kā būt produktīvākam. Viegli nebūs, bet tāda ir realitāte. Katrā komandā ir viens vai divi līderi, kurus neapturot iespējas uzvarēt samazinās. Tādās situācijās citiem spēlētājiem un soliņam jānāk palīgā.

Internetā ir pieejama ļoti skopa informācija par tevi. Pastāsti lielos vilcienos, no kurienes nāc, kur sāki trenēties...
- Esmu rīdzinieks un basketbola gaitas sākās aptuveni desmit gadu vecumā 3. Basketbola Jaunatnes Sporta Skolā (3. BJSS), no kuras vēlāk pārgāju uz "Rīdzenes" sporta skolu pie treneriem Aivara un Aigara Brigmaņiem. Turpmākās basketbola gaitas tika turpinātas toreizējā basketbola klubā "Lainers" un attiecīgi "Barons". "Lainerī" un "Baronā" kopā nospēlēju divas sezonas, pēc kurām devos iegūt izglītību ASV universitātē kā sporta stipendiāts.

Kā tiki Baronā savulaik un vai tev bija līgums ar klubu?
- "Baronā" automātiski pārgāju no toreizējā "Lainers", savukārt "Lainers" komandā uzreiz pēc "Rīdzenes" sporta skolas pabeigšanas. Attiecībā uz līgumu - tāds bija formalitāšu līmenī, lai varētu piedalīties LBL spēlēs.

Kas bija galvenie iemesli aizbraukšanai no Latvijas? Mācības, basketbols, sadzīve, vēl kas...?
- Uz ASV devos, lai, pirmkārt, iegūtu izglītību, un basketbols toreiz, kā arī sports kopumā šodien, ir viens no veidiem, kā to darīt.

Amerikā pabeidzi universitāti un ieguvi augstāko izglītību. Ar kādām emocijām atceries sev šo laiku gan dzīvošanas ziņā, gan mācību, gan, protams, spēlēšanas?
- Amerikā mācījos "Cumberland University", kas atrodas Tenisijas štatā, kur ieguvu bakalaura grādu "Computer Information Systems" programmā. Tagad atskatoties uz tur četriem pavadītajiem gadiem, varu secināt, ka tie biji gadi, kas tagad ļauj skatīties uz pasauli ar citu uztveri un domāšanas veidu. Izjūtas un pieredze, ko gūst tajā vidē - vai tas būtu ikdienas sadzīvē, lekcijās, vai uz basketbola laukuma - ir neaprakstāmas viena paragrāfa ietvaros, bet varu teikt, ka sociālais, ekonomiskais, politiskais, kā arī kultūras aspekts ievieš savas korekcijas un atver redzes loku uz daudz plašāku pasauli. Kopumā tas bija fantastisks laiks manā dzīvē jebkurā tās aspektā.

Kā tev šķiet, vai jaunajiem basketbolistiem Latvijā labākais ceļš ir doties pāri okeānam vai vienkārši uz ārzemēm, ja ir tādi varianti?
- Tas man tiek jautāts bieži, un atbilde nav vienkārša. Nav viens labākais ceļš jaunajiem basketbolistiem Latvijā, jo katrs jaunietis un situācija ir specifiska ar saviem plusiem un mīnusiem. No savas pieredzes varu teikt, ka, ja ir tāda iespēja doties uz ASV un iegūt izglītību, kā arī spēlēt, tad jauniešiem to noteikt vajadzētu izmantot, rūpīgi izsverot pozitīvos, un negatīvos aspektus.

Pēc NCAA nonāci Anglijā "Thunder" komandā. Kā tas izdevās un vai toreiz bija citi varianti?
- ASV spēlēju NAIA Division I turnīrā universitātē, kas ir pielīdzināma NCAA II divīzijas līmenim. Pēc universitātes pabeigšanas bija doma studēt tālāk maģistrantūrā un doktorantūrā, taču nolēmu izlaist vienu gadu savā izglītības procesā, lai izlemtu, ko darīt tālāk. Loģiskais variants bija doties uz Angliju, kur varētu turpināt dzīvot angliski runājošajā vidē. Sazinājos ar dažiem basketbola klubiem Anglijā, un izvēlējos par labu "Worthing Thunder", kas atrodas uz dienvidiem no Londonas, tieši skaistā Anglijas kanāla krastā.

Aizvadīji teicamu pirmo profesionāļa sezonu, bet tad izvēlējies doties uz Dāniju. Kāpēc tā?
- Pēc aizvadītās sezonas Anglijā bija piedāvājums no "Barona" Latvijā, kā arī biju nepārtrauktos sakaros ar aģentu Spānijā par profesionālās basketbola karjeras turpināšanu. Viss mainījās tiklīdz uzzināju, ka esmu uzņemts maģistrantūras studijām biznesa augstskolā Dānijā. Līdz ar to devos uz "Aarhus School of Business" ar domu pavadīt turpmākos divus gadus, studējot "Information Management" programmā.

Kāda bija sezona Dānijā?
- Uz Dāniju devos studēt maģistrantūra, nevis spēlēt basketbolu. Studiju sākumā tika piedāvāts darbs vienā no jaundibinātajām Informācijas Tehnoloģiju (IT) kompānijām, ko pieņēmu un uzsāku pilna laika studijas maģistrantūrā, kā arī darbu jaunajā kompānijā uz pilnu slodzi. Iespēja spēlēt Dānijas augstākajā līgā parādījās februāra mēnesī, kad piedalījos vienas komandas treniņos ar savu draugu, kurš jau tur spēlēja. Pēc treniņiem komanda izrādīja interesi un vēlējās, lai pievienojos tai. Es izmantoju šo iespēju un nospēlēju tur pusotru mēnesi. Tā kā laika trūkuma dēļ bija grūti apvienot pilna laika studijas, pilnas slodzes darbu IT kompānijā un sportu, tad no turpmākās basketbola spēlēšanas atteicos.

Kādā angļu sporta lapā atradu informāciju, ka vasarā notikušas aktīvas sarunas starp "Thunder" un tevi par atgriešanos Anglijā. Kāpēc piekriti?
- Pēc pirmā studiju gada Dānijā "Thunder" izrādīja pastiprinātu interesi par mani un iespējamo atgriešanos klubā. Iemesls tam bija kluba pievienošanās augtākajai Lielbritānijas Basketbola līgai jaunajā sezonā. Klubs meklēja iespējas aizpildīt ceturtā numura vietu komandā un, tā kā viņiem bija zināms mans spēles stils un kādi izaicinājumi to sagaida jaunajā sezonā, "Thunder" vēlējās mani redzēt viņu sastāvā.

Ja jāsalīdzina Dānijā un Anglijā spēlēto basketbolu – kur tas ir augstākā līmenī?
- Es nevaru objektīvi salīdzināt Dānijas basketbola līmeni ar Lielbritānijas, jo pirmkārt, Dānijā spēlēju tikai ļoti īsu brīdi, un otrkārt, tas būtu nekorekti no manas puses.

Tad cik populārs Anglijā ir basketbols, aptuveni cik lielas halles, cik līdzjutēji nāk?
- Basketbols Lielbritānijā ir populārs, bet, protams, varētu būt populārāks. Tas ir izskaidrojams ar lielo futbola, regbija, un kriketa popularitāti. Līdz ar to basketbols ieņem trešo vai ceturto lomu sportā. Attiecībā uz hallēm un apmeklētāju skaitu - ir komandas, kuru spēles apmeklē vairāki simti līdzjutēju, un ir komandas, kur skatītāju skaits sasniedz dažus tūkstošus.

Vai ir bijuši varianti doties spēlēt arī citur? Varbūt pat kaut kur Amerikā?
- Kad atsākās sarunas ar "Worthing Thunder" par atgriešanos klubā, tad bija piedāvājumi no dažiem Dānijas augstākās līgas klubiem. Noteikti, ka būtu bijuši piedāvājumi arī citur Eiropā, bet es vēlējos atgriezties Anglijā un angliski runājošajā vidē, un spēlēt ar saviem bijušajiem komandas biedriem, līdz ar to citi varianti un piedāvājumi netika nemaz meklēti.

Vai pēc aizbraukšanas uz Ameriku turpmāk neviens no Latvijas klubiem nav izrādījis interesi par tevi jebkad?
- Kad apciemoju Latviju uz pāris nedēļām vasarā pēc otrā un trešā gada studijām ASV, aizvadīju dažus koptreniņus ar "Baronu". Tā kā vienmēr augusta vidū atgriezos ASV, lai turpinātu mācības, tad nopietnu interesi neviens nav izrādījis par turpmāko spēlēšanu, jo izglītības iegūšana vienmēr ir bijusi prioritāte.

Vai vispār pieļauj iespēju atgriezties un spēlēt kādā Latvijas klubā, ja tāda iespēja rastos?
- Es uzturu pastāvīgus sakarus jau vairāku gadu garumā ar treneriem Aivaru un Aigaru Brigmaņiem un ik pa brīdim dzirdu par basketbola norisēm Latvijā. Nekad neesmu izslēdzis iespēju spēlēt Latvijā. Viss ir atkarīgs no iespējām, un konkrēto situāciju tajā brīdī. Ja tādas iespējas tiks piedāvātas, tad tās izvērtēšu un tad pieņemšu lēmumu.

Esi sekojis līdzi Latvijas basketbolam kopš aizbraukšanas?
- Godīgi sakot, nē. Dzīvojot citā vidē ilgāku laiku tās vides ikdienas notikumi ņem virsroku. Ik pa brīdim palasu portālus par notikumiem Latvijā un ik pa brīdim dzirdu, kas notiek basketbola vidē no ģimenes un draugiem.

Cilvēki eSports.lv komentāros jau piesauc tevi izlases sakarā. Izlases līdzšinējais direktors Edgars Buļs teicis, ka tiksi aicināts uz otrās izlases treniņiem. Kāda pašam nostāja šajā jautājumā – esi gatavs vasaru veltīt, lai cīnītos par vietu izlasē?
- Es uztveru visu ar vēsu prātu. Ir prieks par izrādīto interesi Latvijas masu medijos, kā arī no izlases direktora. Šobrīd ir tikai interese un spekulācijas no dažādiem avotiem. Ja interese tiks materializēta konkrētā piedāvājumā par iespēju cīnīties par vietu Latvijas izlasē šovasar, tad izvērtēšu piedāvājumu un pieņemšu attiecīgo lēmumu, kad būs vairāk pieejamās informācijas.

Vai sekoji Latvijas izlases spēlēm šogad un iepriekš?
- Dažādu apstākļu un iemeslu dēļ neesmu spējis sekot līdzi Latvijas izlases gaitām. Varu tikai secināt, ka pēdējo gadu laikā basketbols Latvijā ir gājis uz augšu, par ko arī ir prieks.

Cik liela ir tava saikne ar Latviju šajā dzīves posmā?
- Šobrīd saikne ar Latviju ir ģimenes aspektā. Pa vasaru vai citos brīžos cenšos atbraukt uz Latviju un apciemot vecākus, kā arī satikties ar draugiem.

Kur ir tavas mājas – Latvijā, Amerikā, Anglijā vai vēl kur citur?
Interesants jautājums. Dzimtene ir Latvijā. Mājās jūtos Anglijā.

1 2 3 4 5 151 komentārs

  -3 [+] [-]

, 2009-01-15 10:22, pirms 15 gadiem
Beidzot arī intervija!! Sen gaidīta! Cerams, ka Jānis drīz sāks blogot Esportā, lai mēs varētu nepastarpināti sekot viņa gaitām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +42 [+] [-]

, 2009-01-15 10:31, pirms 15 gadiem
nice nice noslēpumainākais LV basketbolists
Slēpts komentārs: Spararats
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +47 [+] [-]

, 2009-01-15 10:39, pirms 15 gadiem
pirms dažiem gadiem toreiz vēl slaveno Romario izmeta no Brazīlijas izlases, jo viņš intervijās runājot par komandas spēli pārāk bieži teica nevis "mēs", bet "es".
Ivanovskis par savu komandu runājot lieto tikai "es" un "mani"...
Slēpts komentārs: gercis89

 +10 [+] [-]

, 2009-01-15 10:50, pirms 15 gadiem
gercis89 rakstīja: Nu lūk, vēl viens latviešu basketbolists, par kuru ir interesējušies Barons! Tāka nevajag citiem skaugiem muldēt, ka Barons interesējas un prioritāte ir amerikāņi! Pirmkārt ir latvieši, bet ja viņi paši labāk blandās pa citurieni, kaut kādām citām līgām, tad Barons pie tā nav vainīgi! Tā ir spēlētāju attieksme!
Kāpēc gan viņam būtu jāiet spēlēt uz Baronu?? Viņš skaidri un gaiši izklāstija savas prioritātes dzīve.

Sakarīgs čalis izklausās, cerams ka piekritīs uz otro izlasi atbraukt.

 +13 [+] [-]

, 2009-01-15 10:51, pirms 15 gadiem
teikšu atklāti, lasīju ar interesi šī nezināmā basketbolista interviju!

"Ir prieks par izrādīto interesi Latvijas masu medijos, kā arī no izlases direktora."
Bimbis labi pastrādājis

  -3 [+] [-]

, 2009-01-15 10:53, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: Nu taada pavaaja interviija! Vismaz es neuzzinaaju gandriiz neko no taa, ko es gribeeju zinaat!
Visu cienju, bet vinsh nav profesionaals basketbolists!
un kotad tu gribeji zinat?

 +20 [+] [-]

, 2009-01-15 10:53, pirms 15 gadiem
Faktiski no tā ko viņš pats pateica, tik tiešām neliekas ka viņš ir profesionāls basketbolists. Tās gaitas Dānijā vispar nebija saistitas ar basketbolu. vairak izskatas ka basketbols ir tāda papildus nodarbošanas kaut kur starp Pro un hobija līmeni.

 +17 [+] [-]

, 2009-01-15 10:55, pirms 15 gadiem
lai neitralizētu tieši mani ar "double-team" un "triple-team"

Wow... nē nu manu skepsi šis paziņojums vnk sagrāva, a star is born!

Tā jau ir latviešiem - labāk pirmais ciemā, nekā desmitais pilsētā... lai gan es ļoti ceru, ka esmu kļūdijies!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-15 10:55, pirms 15 gadiem
gercis89 rakstīja: Nu lūk, vēl viens latviešu basketbolists, par kuru ir interesējušies Barons! Tāka nevajag citiem skaugiem muldēt, ka Barons interesējas un prioritāte ir amerikāņi! Pirmkārt ir latvieši, bet ja viņi paši labāk blandās pa citurieni, kaut kādām citām līgām, tad Barons pie tā nav vainīgi! Tā ir spēlētāju attieksme!
2 nedēļas patrenēties nav ljoti nopietna intrese... Tik tāda paskatīšanās kas pēc ilgāka laika mainījies...

  +3 [+] [-]

, 2009-01-15 10:57, pirms 15 gadiem
Nu es domāju, ka tas īpaši neko sliktu nenodarītu, ja viņš atbrauktu patrennēties ar otro izlasi un uzspēlētu pāris pārbaudes speles. Tas jau nenozīmē, ka viņš uzreiz jāņem uz Eiropas čempionātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +28 [+] [-]

, 2009-01-15 11:14, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: Nu taada pavaaja interviija! Vismaz es neuzzinaaju gandriiz neko no taa, ko es gribeeju zinaat!
Visu cienju, bet vinsh nav profesionaals basketbolists!
Juuu, es pilniibaa piekriitu. Vinjshs nav profesionaals basketbolists. Nekad nav bijis. Un nebuus. Vienmeer prioritaate ir izgliitiiba bijusi, tagad vinshs ir magjistrs IT, straadaa kaadaa krutaa IT kompaanijaa. Nu kaadaa sakaraa lai vinjshs peekshnji saaktu pahaat basii???

Un vispaar domaaju jaaliek beidzot mieraa Ivanovski - nu nevajag te esportaa taisiit taadu histeeriju ar vinju - intervijas, prognozes, etc. Uzaicinaas vinju uz izlasi, atbrauks, buus labs no kaada objektiiva cilveeka, tad ir veerts saakt runaat par vinju izlases kontextaa, jo amatieru es domaaju mums ir daudz visaas pasaules malaas. Un nedomaaju ka vinjshs buus areejs izlasee - nu nevar amatieris, kurshs principaa padzenaa bumbu prieka peec ar saviem chomiem, tagad naakt un apspeeleet cilveekus, kas nopietni treneejas.

Bet taa kruts dzheksons, kas jau daudz savaa dziivee sasniedzis, par ko baigais repect. Bet luudzu liekat vinju mieraa sporta/ izlases kontextaa

  +8 [+] [-]

, 2009-01-15 11:17, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Otrā izlase tak bija Trajkoviča izgudrojums un jaunievedums. It sevišķi šodienas budžeta apstākļos, diez vai tādu otro izlasi vēlreiz veidos, lai tikai uzspēlētu dažas pārbaudes spēles. Un diez vai Kemzura gribēs tādu otro izlasi, jo praktiski nevienā valstī tādas otrās izlases nav.
Nuuu, man shkjiet Lietuvaa ir otraa izlase. Un Lietuvieshi zin ko dara basiisha jomaa, taakaa otraa izlase manupraat ir kruta - ja tikai ir kaads kruts treneris kas ar vinjiem pastraadaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2009-01-15 11:21, pirms 15 gadiem
Nu ļoti pat sakarīgs cilvēks izklausās.. patīkami lasīt interviju šādu pārmaiņus pēc... ar basketbolistu, kas māk izteikties... LAi man pioedod citi viņa aroda brāļi...
Slēpts komentārs: goga papukašvili

  -1 [+] [-]

, 2009-01-15 11:29, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: Nu ļoti pat sakarīgs cilvēks izklausās.. patīkami lasīt interviju šādu pārmaiņus pēc... ar basketbolistu, kas māk izteikties... LAi man pioedod citi viņa aroda brāļi...
Eu, vechi, kas juus te zombeeti esat no Ivanovska puses, vai vienkaarshi vienam cilveekam ir daudz accounti???

[1] Sakariigs cilveeks - tas nenoziimee ka shajaa portaalaa ir jaapiemin visi sakariigie cilveeki;

[2] Citi amata braalji - kurus Tu domaa - no IT jomas??? Shis tak nav IT portaals un ja Tu domaa par basketbolistiem, tad tie nav vinja amata braalji. Janis Ivanovskis ir IT guru, kuram vieniigais sakars ar basiiti ir taads, ka vinjshs kopaa ar chomiem uzspeelee to pa vakariem.

Tak liekat mieraa Ivanovski Lai vinjam izdodas sasniegt savus meerkjus IT jomaa!!!

  -4 [+] [-]

, 2009-01-15 11:30, pirms 15 gadiem
Prasījās garāka intervija.
Slēpts komentārs: jurkoo

  +1 [+] [-]

, 2009-01-15 11:37, pirms 15 gadiem
Trozzkis rakstīja: Eu, vechi, kas juus te zombeeti esat no Ivanovska puses, vai vienkaarshi vienam cilveekam ir daudz accounti???

[1] Sakariigs cilveeks - tas nenoziimee ka shajaa portaalaa ir jaapiemin visi sakariigie cilveeki;

[2] Citi amata braalji - kurus Tu domaa - no IT jomas??? Shis tak nav IT portaals un ja Tu domaa par basketbolistiem, tad tie nav vinja amata braalji. Janis Ivanovskis ir IT guru, kuram vieniigais sakars ar basiiti ir taads, ka vinjshs kopaa ar chomiem uzspeelee to pa vakariem.

Tak liekat mieraa Ivanovski Lai vinjam izdodas sasniegt savus meerkjus IT jomaa!!!
Ko tu vari raudāt, Tev trauce, ka šāda intervija te ielikta?? Pofig, ka viņš ir IT speciālists, viņš ari spēlē basketbolu un līdz ar to arī intervija ir tieši vietā, kur viņai jābūt. Un piekrītu oskarq, ka ļoti sakarīga intervija.

  +3 [+] [-]

, 2009-01-15 11:48, pirms 15 gadiem
Trozzkis rakstīja: Eu, vechi, kas juus te zombeeti esat no Ivanovska puses, vai vienkaarshi vienam cilveekam ir daudz accounti???

[1] Sakariigs cilveeks - tas nenoziimee ka shajaa portaalaa ir jaapiemin visi sakariigie cilveeki;

[2] Citi amata braalji - kurus Tu domaa - no IT jomas??? Shis tak nav IT portaals un ja Tu domaa par basketbolistiem, tad tie nav vinja amata braalji. Janis Ivanovskis ir IT guru, kuram vieniigais sakars ar basiiti ir taads, ka vinjshs kopaa ar chomiem uzspeelee to pa vakariem.

Tak liekat mieraa Ivanovski Lai vinjam izdodas sasniegt savus meerkjus IT jomaa!!!
Interesanti sanāk. Ivanovskis atnāk brīvajā brīdī pa vakariem uzmētāt pa grozu, pat īsti nezinot, ka tā mētāšana saucas Anglijas virslīgas čempionāts, tā starp citu "slidojot uz vienas slidas" pēc pussezonas ir absolūtais līderis pēc punktiem (4. v. pēc vidēji spēlē gūtajiem) un otrais absolūti labākais pēc rebiem (arī 4.v. vidēji rebi pa spēli) visā BBL!
Daudzajiem līgas melnādainajiem legionāriem mutes laikam vaļā ir, kā latviešu "datorgalva" visus taisa ārā!
Slēpts komentārs: Trozzkis

  -3 [+] [-]

, 2009-01-15 11:57, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Interesanti sanāk. Ivanovskis atnāk brīvajā brīdī pa vakariem uzmētāt pa grozu, pat īsti nezinot, ka tā mētāšana saucas Anglijas virslīgas čempionāts, tā starp citu "slidojot uz vienas slidas" pēc pussezonas ir absolūtais līderis pēc punktiem (4. v. pēc vidēji spēlē gūtajiem) un otrais absolūti labākais pēc rebiem (arī 4.v. vidēji rebi pa spēli) visā BBL!
Daudzajiem līgas melnādainajiem legionāriem mutes laikam vaļā ir, kā latviešu "datorgalva" visus taisa ārā!
Nu nezinu kas tas par Anglijas chempionaatu...Anglijaa speelee Futbolu un Regbiju...Nezinu kas vinjiem tur basketbolu speelee...Neesmu dzirdeejis ka Anglijaa kaads basketbolists ir izaudzis (tie NBA Anglju vechi nav Anglijas liigas rezultaats)...Vai ka kaads klubs kkur speeleetu Eiropas liimenii. Es jau nesaku ka vinjshs slikti speelee - nu ir vinjam tas liimenis kaa Kjeizarmezha speeleetaajiem (no offnce), nu un tad??? tad mums tagad vajag iipashi izcelt vienu Kjeizarmezha speeleetaaju - suutiit uz LV izlasi, visu laiku piesaukt, interveet, etc. Tak lai dzheksons attiistas IT jomaa, par ko baigais prieks ka ir viens Latvietis kas mochii pasaulee ar IT, bet nu nav vinjam nekaads sakars ar profesionaalu basketbolu vai veel jo vairaak ar LV izlasi (pirmo, otro, vai tresho).
Slēpts komentārs: sixer

  +9 [+] [-]

, 2009-01-15 12:01, pirms 15 gadiem
Trozzkis rakstīja: Nu nezinu kas tas par Anglijas chempionaatu...Anglijaa speelee Futbolu un Regbiju...Nezinu kas vinjiem tur basketbolu speelee...Neesmu dzirdeejis ka Anglijaa kaads basketbolists ir izaudzis (tie NBA Anglju vechi nav Anglijas liigas rezultaats)...Vai ka kaads klubs kkur speeleetu Eiropas liimenii. Es jau nesaku ka vinjshs slikti speelee - nu ir vinjam tas liimenis kaa Kjeizarmezha speeleetaajiem (no offnce), nu un tad??? tad mums tagad vajag iipashi izcelt vienu Kjeizarmezha speeleetaaju - suutiit uz LV izlasi, visu laiku piesaukt, interveet, etc. Tak lai dzheksons attiistas IT jomaa, par ko baigais prieks ka ir viens Latvietis kas mochii pasaulee ar IT, bet nu nav vinjam nekaads sakars ar profesionaalu basketbolu vai veel jo vairaak ar LV izlasi (pirmo, otro, vai tresho).
izlasi veelreiz savu pirmo teikumu shajaa postaa kas beidzaas ar daudzpunkti. un tad padomaa vai taaLAk saciitais nepadara tevi par mazliet muljkjiigu personazhu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-01-15 12:03, pirms 15 gadiem
aa, jaa, un Trozzki, cik dzhekus lbl ir uztaisiijis par nba vechus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 151 komentārs