Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksiks atgriezīsies Itālijā un aizstās NBA spēlējušo Vaitu

Agris Suveizda

Kuksiks atgriezīsies Itālijā un aizstās NBA spēlējušo Vaitu
Rihards Kuksiks. Foto: crimsonscorer.gr

Latviešu uzbrucējs Rihards Kuksiks karjeru turpinās Itālijas otrajā spēcīgākajā basketbola līgā, vēsta Sportando žurnālists Emiljāno Karkija. Klubs savā mājaslapā pāreju vēl nav izziņojis.

Čento "Baltur" Itālijas otrajā līgā ar piecām uzvarām sešpadsmit spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu un uz 50-60 dienām ir palikusi bez sava līdera Džeimsa Vaita, kurš šosezon izcēlies ar 21,1 punktu un 8,5 atlēkušajām bumbām. Bijušā Sanantonio "Spurs", Stambulas "Fenerbahce", Hjūstonas "Rockets" un Ņujorkas "Knicks" uzbrucēja vietā "Baltur" jau bija noskatījusi Vaita vienaudzi 36 gadus veco francūzi Jakubu Diavarā, kurš arī ir spēlējis Nacionālajā basketbola asociācijā un šosezon pārstāv Francijas augstākās līgas klubu "Le Portel", tomēr viņam medicīniskajās pārbaudēs tika atklātas ceļgala problēmas.

Tā kā Diavarā nespētu laicīgi atlabt no savainojuma, Čento kluba vadība atkal bija jauna uzbrucēja meklējumos, jaunpienācēju atrodot Grieķijas otrajā spēcīgākajā līgā. Tajā trešais rezultatīvākais spēlētājs ir 30 gadus vecais Rihards Kuksiks, kurš "Ermis Agias" sastāvā izcēlies ar 17,1 punktu, 5,0 atlēkušajām bumbām un 44% trāpītu tālmetienu. Paredzētā līguma termiņš pagaidām netiek atklāts.

Kuksiks jau ir spēlējis Itālijā, pirms dažiem gadiem pārstāvot augstākās līgas klubus "Varese" un "Pesaro". Tāpat Kuksiks spēlējis arī Spānijā, Ukrainā, Krievijā, Rumānijā, Francijā un Lietuvā, bet Latvijā viņš pārstāvējis Rīgas VEF, "Jēkabpili" un "Ventspili".

Izmantotie resursi:
https://www.benedettoxiv.it/blog_co...
https://www.benedettoxiv.it/blog_co...
Στην Ιταλία ο Κούκσικς, ψάχνεται ο Ερμής Αγιάς...

  +2 [+] [-]

, 2019-01-14 17:34, pirms 5 gadiem
Varēja uz Jūrmalu

  +1 [+] [-]

, 2019-01-14 18:28, pirms 5 gadiem
Cerams, ka labi veiksies....Bildē izskatās, ka ir uzņēmi sen neredzēti labu formu