Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam graujoša uzvara Ukrainā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Migliniekam graujoša uzvara Ukrainā
Igors Miglinieks (centrā)
Foto: bc.donetsk.ua

Kārtējo uzvaru Ukrainas Superlīgā šodien izcīnīja Igora Miglinieka trenētā "Donetsk" vienība, kas čempionāta 11. kārtas ietvaros savā laukumā ar rezultātu 90:59 sagrāva Južnijas ''Himik'' basketbolistus.

Miglinieka trenētā komanda pārņēma spēles iniciatīvu savās rokās jau kopš paša mača sākuma. Demonstrējot atzīstamu sniegumu kā uzbrukumā, tā aizsardzībā Doņeckas spēlētāji pēc pirmajām 10 minūtēm atradās vadībā ar 24:9. Arī atlikušajā pirmā puslaika un visas spēles laikā "Donetsk" apliecināja savu dominanci visos spēles komponentons un galu galā izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 90:59.

Uzvarētāju labā 22 punktus guva bijušais Rīgas ASK uzbrucējs Milutins Aleksičs, kuram arī sešas izcīnītas bumbas zem groziem. 17 punkti Krisam Ouvensam. Zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 11 gūtiem punktiem bija Saša Bratičs.

Pēc 11 nospēlētām spēlēm Igora Miglinieka trenētā komanda ar septiņām uzvarām un četriem zaudējumiem turnīra tabulā ieņem 3. pozīciju astoņu klubu konkurencē.

Izmantotie resursi:
basket.com.ua

Slēpts komentārs: pitkachu

  +1 [+] [-]

, 2008-12-13 20:17, pirms 15 gadiem
pitkachu rakstīja: nu jaa ka aleksic zemaka kluba taa uzreiz var iemest..
bet ja citi nevar iemest
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-12-13 20:26, pirms 15 gadiem
Nu domāju, ka Miglinieks jau iepriekš ir iemācījies Aleksiču izmantot, ASK viņš nejūtās īsti labi, nav viņa stils. Domāju, ka Miglinieks tur var izveidot tiešām labu komandu ar laiku! Lai veicas!