Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Aleksejevs pievienojas Buškevicam un Grafam Valgā

Andrejs Siliņš

Aleksejevs pievienojas Buškevicam un Grafam Valgā
Jurijs Aleksejevs
Foto: bcodessa.ua

Latvijas basketbolists Jurijs Aleksejevs uz laiku pievienojies Igaunijas klubam "Valga/Maks&Moorits", ko vada galvenais treneris Sandis Buškevics un kurā spēlē latviešu centrs Raitis Grafs, ziņo spēlētāju pārstāvošā aģentūra.

202 centimetrus garais un 110 kilogramus smagais spēka uzbrucējs Aleksejevs sezonu sāka Ukrainas superlīgas vienībā "Odessa", taču nesen pārtrauca sadarbību ar klubu. Ilgi bez darba Aleksejevs nav palicis - spēlētājs pievienojies igauņu vienībai "Valga/Maks&Moorits", kas spēlē arī Baltijas Basketbola līgā (BBL). Sadarbība turpināsies vismaz līdz brīdim, kamēr no savainojuma būs atguvies Raitis Grafs - aptuveni mēnesi.

Ukrainas čempionātā Aleksejevs aizvadīja četras spēles, vidēji gūstot 4,3 punktus un izcīnot 2,3 atlēkušās bumbas. Pagājušajā sezonā Aleksejevs pārstāvēja "Jēkabpili", Latvijas čempionātā izceļoties ar 11,6 punktiem un 7,7 bumbām zem groziem.

Buškevica vadītā Valgas komanda sezonu sākusi ar divām uzvarām septiņās spēlēs Igaunijas čempionātā, tabulā ieņemot priekšpēdējo astoto vietu, bet BBL C grupā "Valga/Maks&Moorits" ar trim zaudējumiem trīs spēlēs ir pēdējā.

Nākamo spēli "Valga/Maks&Moorits" aizvadīs rīt, kad tiksies ar "Rapla", bet BBL tuvākā spēle paredzēta 20. novembrī Mārupē pret Rīgas "Barons kvartāls".

Izmantotie resursi:
PRIME Athlete Management - Your sports agency