Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Portāls: Spānijas "Laboral Kutxa" piedāvā līgumu Dāvim Bertānam

Rolands Eliņš

Portāls: Spānijas "Laboral Kutxa" piedāvā līgumu Dāvim Bertānam
Dāvis Bertāns
Foto: www.podrskajuga.com

Basketbola portāls "Eurohoops.net" vēsta, ka Spānijas ACB līgas pārstāve "Saski Baskonia", pazīstama arī kā "Laboral Kutxa", piedāvājusi līgumu šobrīd bez kluba esošajam latvietim Dāvim Bertānam.

Dāvis Bertāns pirms nedēļas pārtrauca līgumsaistības ar Belgradas "Partizan", kura sastāvā spēlēja kopš 2012. gada sākuma. Saskaņā ar neoficiālu informāciju, "Partizan" pieprasījusi lielu izpirkuma maksu par Bertāna pakalpojumiem no Turcijas "Galatasaray", kurš izrādījis interesi par latviešu uzbrucēju, taču šīs izpirkuma maksas dēļ atteicies no Bertāna piesaistes.

Pēc līguma laušanas gan izpirkuma maksa vairs nav šķērslis, un Eiropas basketbolu apskatošais portāls "Eurohoops.net" vēsta, ka Bertānu savā interešu lokā paturējusi gan "Galatasaray", gan grieķu "Olympiacos", savukārt Spānijas "Laboral Kutxa" jau izteikusi līguma piedāvājumu.

"Laboral Kutxa" nākamajā sezonā spēlēs Eirolīgā, kurā aizvadītajā sezonā aizkļuva līdz "Top 16" kārtai, savukārt ACB līgā nācās apstāties ceturtdaļfinālā. "Eurohoops.net" uzskata, ka Bertāns būtu ideāls papildinājums "Laboral Kutxa" sastāvam, turklāt komandā ir arī cits "Spurs" draftēts basketbolists - 25 gadus vecais ungārs Adams Hanga. Arī viņš draftēts 2011. gadā, tiesa, ar 59. numuru, kamēr Bertāns tika izvēlēts ar 46. numuru.

Izmantotie resursi:
Baskonia made an offer to Bertans | Eurohoops

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-07-10 00:39, pirms 10 gadiem
Brālim arī vajadzētu ko labu atrast!

     [+] [-]

, 2014-07-10 00:57, pirms 10 gadiem
Eirolīga un ACB līga, ļoti laba līmeņa spēles būtu Bertānam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-10 08:42, pirms 10 gadiem
Hm, Nočioni ir prom no LK. Savukārt Dāvja pozīcijā spēlē Sanemeterio un Hanga...
Taču, vienalga, pie Skariolo un ACB uzspēlēt ir vērtīgi, plus vēl Eirolīga. Izskatās labāks variants par otomaņiem vai hellasiem.

     [+] [-]

, 2014-07-10 11:07, pirms 10 gadiem
Jā Dāvis nevar sūdzēties par grandu interesi ap sevi kurš vel Latvijas basketbolists var lielīties ka par viņu interesējas Eiropas basketbola grandi? Varbūt vel Strelnieks un Dairis Bertāns!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja