Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Jānis Blūms: "Acij septiņas šuves, gūža - sasista..."

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jānis Blūms: "Acij septiņas šuves, gūža - sasista..."
Jānis Blūms aizsardzībā
Foto: AFP/Scanpix

“Pēc sadursmes kreisajai acij uzlika septiņas šuves, bet gūžas pārbaudei tika veikta elektromagnētiskā rezonanse. Gūža ir kārtībā, tikai ļoti stipri sasista, tāpēc pāris dienas esmu laukā,” Bilbao basketbola kluba “Gescrap Bizkaia” aizsargs Jānis Blūms pirmdien pastāstīja par 8. janvāra mājas spēlē ar “Lagun Aro GBC” notikušās sadursmes sekām, kas nekavēs spēlētājam drīzumā atgriezties laukumā.

Spēles 33. minūtē sāncenšu spēlētājs Serhe Vidals devās uzbrukumā, skrējienā atdodot piespēli partnerim labajā malā. Uzņēmis ātrumu, Vidals nepamanīja, ka ceļā nostājies Jānis Blūms un ar visu svaru uzlidoja aizsargam virsū. Latvijas valstsvienības kapteinim triecienā tika pārsista kreisā uzacs un krītot stipri sasista gūža.

Brīdī, kad Blūms bija savainots, mājinieki bija vadībā ar 66:62, taču atlikušajā laikā labāk veicās viesiem, kuri papildlaikā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 87:93.

Nākamās četras Bilbao spēles paredzētas izbraukumos. Ceturtdien, 12. janvārī, Basku zemes klubs viesosies Saragosā, sestdien brauks uz vēsturisko Kastīlijas pilsētu Valjadolidu, bet 18. janvārī Eirolīgas “Top 16” kārtas izbraukuma spēlē tiksies ar Itālijas čempioniem “Montepaschi Siena”. Arī 21. janvārī jāspēlē viesos.

  +9 [+] [-]

, 2012-01-10 09:19, pirms 12 gadiem
Nu moins. Izklausās ka saskrējies ar kādu džipu! Veseļojies, Janka!

  +8 [+] [-]

, 2012-01-10 10:13, pirms 12 gadiem
HakunaMatata rakstīja: Nu moins. Izklausās ka saskrējies ar kādu džipu! Veseļojies, Janka!
viņš jau pats ir džips

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 22:17, pirms 12 gadiem
Pēc smagās izlases vasaras liksta pēc likstas. Turies, Janka!