Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Lejasmeieram Zviedrijā desmit punkti uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lejasmeieram Zviedrijā desmit punkti uzvarā
Dāvis Lejasmeiers
Foto: Sodertalje Kings

Zviedrijā starta pieciniekā laukumā devās Dāvis Lejasmeiers, kurš komandas uzvaru kaldināja ar desmit punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un četrām piespēlēm.

Zviedrijas čempionātā "Sodertalje Kings" izbraukumā ar 84:76 pārspēja "Uppsala Basket". Pamati uzvarai tika ielikti pirmajā ceturtdaļā, desmit minūšu laikā sakrājot 11 punktu pārsvaru.

Laukuma saimniekiem pārtrūka piecu uzvaru sērija, un roku pielika arī Dāvis Lejasmeiers. Viņš laukumā pavadīja 31 ar pusi minūtes, uzvarētāju rindās iemetot desmit punktus (1p. – 3/3, 2p. – 2/5, 3p. – 1/3). Starta piecinieka spēlētājs izcīnīja četras atlēkušās bumbas zem sava groza, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, tomēr aŗī piecas reizes kļūdījās.

Francijas pēc spēka otrajā līgā "Evreux" viesos ar 58:72 zaudēja "Lille", ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas. Pēc pirmā puslaika viesi bija vadībā ar deviņu punktu pārsvaru, bet noslēdzošajās desmit minūtēs iemeta tikai astoņus punktus. Ričmonds Vilde spēlē nepiedalījās.