Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Medijs: Stumbris atstājis Islandi, lai dotos uz Polijas čempionātu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Medijs: Stumbris atstājis Islandi, lai dotos uz Polijas čempionātu
Roberts Stumbris Islandē pavadīja pavisam īsu brīdi. Foto: KR Karfa

27 gadus vecais latviešu basketbolists Roberts Stumbris, kurš sezonu sāka Islandē, pievienosies Polijas klubam “HydroTruck Radom”, vēsta medijs “Sportando”.

Roberts Stumbris sezonu sāka Islandes komandā “KR Reykjavik”, taču viņš laukumā devās tikai vienā mačā, izceļoties ar 21 punktu. Tagad latvietis panācis vienošanos par došanos uz Poliju, lai karjeru turpinātu “Hydro Truck Radom” komandas rindās. Vienība 2016. gadā kļuva par Polijas vicečempioni un izcīnīja Polijas kausu, bet šajā sezonā ar trim uzvarām 11 mačos ieņem tikai 14. vietu 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā Stumbris pārstāvēja Rīgas VEF. Latvijas - Igaunijas čempionātā viņš 26 spēlēs vidēji guva 8,7 punktus un izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas, bet Čempionu līgas ietvaros Stumbris 13 mačos vidēji guva 7,3 punktus un savāca 2,9 bumbas zem groziem. Viņš VEF pārstāvēja arī 2018./19. gada sezonā. Pirms tam Stumbris spēlējis Lietuvā un Igaunijā, kā arī citās Latvijas komandās.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/rob...

     [+] [-]

, 2020-11-09 18:23, pirms 3 gadiem
Tie tetuvējumi, katram kas dzimuši 93/94 uz augšu, .....