Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Pasečņiks realizē abus metienus no spēles, palīdzot "Herbalife" pārspēt Laksas klubu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pasečņiks realizē abus metienus no spēles, palīdzot "Herbalife" pārspēt Laksas klubu
Anžejs Pasečņiks. Foto: Euroleague

Spānijas ACB līgā basketbolā sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Mārtiņa Laksas pārstāvētā "Monbus Obradoiro", kas savā laukumā ar rezultātu 82:96 atzina Anžeja Pasečņika Grankanārijas "Herbalife".

Anžejs Pasečņiks uzvarētāju rindās laukumā pavadīja septiņas minūtes un 27 sekundes, izceļoties ar četriem punktiem (2/2 - 2p.), divām atlēkušajām bumbām, vienu bloķētu metienu, divām piezīmēm un +/- rādītāju -3. Savukārt Mārtiņš Laksa palika ārpus "Monbus Obradoiro" sastāva.

"Herbalife"komandai īpaši veiksmīgi izdevās aizvadīt pirmo, kā arī trešo ceturtdaļu, tajās izcīnot uzvaras ar 28:19 un 27:18, kas pirms noslēdzošās desmitminūtes viesiem ļāva būt priekšā ar 14 punktu pārsvaru (73:59). "Herbalife" iekrāto pārsvaru droši noturēja, izcīnot 12. uzvaru šosezon.

"Herbalife" sastāvā pa 16 punktiem guva Markuss Ēriksons un Džeikobs Vailijs, kamēr mājiniekiem tikpat punktus iekrāja Kostass Vasileaidis un Niks Spiress.

Vakara vēlajā mačā ārpus Vitorijas "Baskonia" sastāva palika Artūrs Kurucs, viņa pārstāvētajai komandai viesos ar rezultātu 87:77 pieveicot Sansevastjanas "Gipuzkoa Basket". "Baskonia" vienībai šī ACB līgā bija jau septītā uzvara pēc kārtas.

Grankanārijas "Herbalife" ar bilanci 12-19 Spānijas čempionāta kopvērtējumā pacēlusies uz 12. vietu 18 komandu konkurencē, kamēr "Monbus Obradoiro" ar 11-20 atrodas 13. pozīcijā. Vitorijas "Baskonia" ar bilanci 24-7 ir trešā, vietu izslēgšanas spēlēs komandai esot nodrošinājušai.