Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Spānijas līgas play-off - bez latviešiem

Spānijas līgas play-off - bez latviešiem
Kristaps Valters
Foto: acb.com

Šodien ACB līgas priekšpēdējā kārtā "Gran Canaria 2014" komanda negaidīti pārliecinoši ar 78:63 apspēlēja tabulas ceturtajā vietā esošo Valensiju, tādējādi nodrošinot sev pēdējo ceļazīmi uz play-off. Tas nozīmē, ka Jāņa Blūma pārstāvētā Bilbao paliek ārpus astoņnieka.

"Bizkaia Basket", kas šīs kārtas spēli ar Barselonu izspēlēja jau iepriekš (Katalonijas klubam jāspēlē Eirolīgas "Final Four"), cerības uz play-off saglabāja tikai gadījumā, ja "Gran Canaria" pēdējos divus mačus būtu zaudējusi, taču tās sabruka jau šodien. Kanāriju salu komanda negaidīti apspēlēja Valenciju, kas nesen kļuva par ULEB Eiropas kausa ieguvēju, un garantēja sev pavasara svarīgākās spēles. Tostarp Jānim Blūmam un Kristapam Valteram sezona beigsies jau nākamnedēļ.

Kristapa Valtera pārstāvētā ''DKV Joventut'' šodien savā laukumā gan pārliecinoši pārspēja ''Xacobeo Blu:Sens'' vienību - jau no spēles pirmajām minūtēm Badalona izvirzījās vadībā, bet izšķirošo pārsvaru nodrošināja pēdējās desmit minūtēs. Beigu rezultāts - 92:73.

Kristaps Valters laukumā pavadīja 14 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā guva septiņus punktus (2p. 2/3, 3p. 1/3), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienu reizi pārķēra pretinieku piespēli, divas reizes kļūdījās un izpelnījās divas personiskās piezīmes.

Pēc šīs uzvaras ''DKV Joventut'' ir 15 uzvaras 33 spēlēs un tā ieņem 10.vietu turnīra kopvērtējumā, par divām uzvarām atpaliekot no astotajā vietā esošās ''Gran Canaria''. Līdz regulārā čempionāta beigām atlikusi tikai viena kārta.

Izmantotie resursi:
acb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-05-09 15:18, pirms 14 gadiem
Tas gan.. sitada KV raustisana nenak par labu...

  +2 [+] [-]

, 2010-05-09 15:25, pirms 14 gadiem
Nekāda svarīgā uzvara šī diemžēl nav, jo Gran Canaria ir divas uzvaras priekšā DKV un tikai viens mačs palicis regulārajā sezonā. DKV nespēlēs plejofos, tāpat kā to nedarīs arī Blūms un Bizkaia.

     [+] [-]

, 2010-05-09 15:54, pirms 14 gadiem
viena rezultatīva piespēle?

vai nu skops, vai nu nav jāspēlē kāsaspēles vadītājam?

  -1 [+] [-]

, 2010-05-09 15:58, pirms 14 gadiem
db01 rakstīja: viena rezultatīva piespēle?

vai nu skops, vai nu nav jāspēlē kāsaspēles vadītājam?
Basketbola eksperts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja