Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Upim" kapitulē Ostendē

"Upim" kapitulē Ostendē
Kristaps Janičenoks

Šodien spēli ULEB kausā aizvadīja Kristapa Janičenoka pārstāvētā vienība Boloņas "Upim", kas izbraukumā ar rezultātu 62:60 atzina Ostendes "Telindus" basketbolistu pārākumu. "Upim" piedzīvoja jau piekto zaudējumu.

"Upim" bez līdera
Šodien Boloņas "Upim" vienībai diemžēl nevarēja palīdzēt saspēles vadītājs un komandas līderis Horass Dženkins, kurš itāļu klubam nebūs pieejams vismaz mēnesi, bet basketbolistam jau atrasts aizstājējs – bijušais Kazaņas "Unics" aizsargs Džosefs Forte, kurš gan vēl Itālijā vel nav ierādies, jo saskāries ar problēmām, kas saistītas ar vīzu. Horass Dženkinss, bija nepārprotams komandas līderis, līdz šim aizvadītajās 6 ULEB kausa spēlēs amerikāņu aizsargs vidēji spēlē guva 21,3 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 2,8 rezultatīvas piespēles.

Pēc pirmā ceturkšņa neviena no komandām pārsvaru nebija ieguvuši – 15:13 "Upim" labā. Spēles otrajā ceturtdaļā turpinājās basketbols, kurā neviena no komandām nespēja gūt virsroku un mačs nebija no rezultatīvākajiem. Pēc pirmā cīņas puslaika rezultāts uz tablo rādīja nelielu mājinieku, Ostendes basketbolistu pārsvaru - 32:28.

Spēles otrais cēliens iesākas ar "Telindus" basketbolistu izrāvienu, kas bija vērā ņemams. "Upim" ar punktu gūšanu spēles trešajā ceturtdaļā gaužām neveicās un tādējādi pievilkt beļģu klubam klāt vairs neizdevās. Interesanti, ka "Upim" savus pirmos punktus otrajā spēles daļā guva vien trešās ceturtdaļas piektajā minūtē, kad rezultāts bija jau – 44:29. Trešā ceturtdaļa beidzās nepārprotamu "Telindus" basketbolistu uzvaru ar rezultātu - 51:38. Spēles galotnē brīnumus rādija "Upim" basketbolisti, kas brīnumainā kārtā no lielajiem mīnusiem spēja atspēlēties un pirms mača pēdējās un izšķirošās minūtes tablo Ostendē rādija neizšķirtu – 60:60. Tomēr spēles galotnē veiksme neizrādījās Boloņas kluba sabiedrotā un precīzi spēles izskaņa bija mājinieki, rezultātā - 60:62.

Kārtējo reizi Boloņas kluba sākumsastāvā devās Kristaps Janičenoks, spēlēja 18 minūtes, bet tomēr punktus neguva (3pt 0/3), izcīnīja 3 bumbas zem groziem, kā arī atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
www.ulebcup.com

  -1 [+] [-]

, 2008-01-09 00:40, pirms 16 gadiem
aciimredzot janichenoka uzdevums nav mest pa grozu... diivaini!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-01-09 00:45, pirms 16 gadiem
Abi Kristapi lieliski nospēlējuši Uleb spēlēs...Janičenokam laikam gan būtu kas jāmaina....0 punkti labākajam LV izlases spēlētājam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-01-09 00:54, pirms 16 gadiem
Janičenoks nav labākais LV izlases spēlētājs.Labākais protams ir AB!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-09 03:18, pirms 16 gadiem
shamajam ir kautkaadas probleemas ka jau otro speeli peeckartas 0 pt

     [+] [-]

, 2008-01-09 09:06, pirms 16 gadiem
autoriem iesaku apskatīties šeit:
www.ulebcup.com
Nav ULEB kausā tādas komandas kā UPIM. Līdz pat šai dienai neviens autors ton av ievērojis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja