Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Sirsniņa komandai sagrāve

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vakar Polijas basketbola čempionātā sagrāvi 8 piedzīvoja Rinalda Sirsniņa pārstāvētā ''Polpharma'', kas ar rezultātu 67:88 piekāpās Vroclavas ''ASCO Slask'' komandai.

Spēles uzvarētājs bija zināms pēc trešās ceturtdaļas, kurā ''Slask'' saviem pretiniekiem atļāva gūt vien septiņus punktus, paši iemetot 28. Atlikušajās desmit minūtēs nekas būtiski nemainījās, un ''Polpharma'' piedzīvoja savu astoto zaudējumu šosezon.

Rinalds Sirsniņš laukumā pavadīja nepilnas trīs minūtes, kuru laikā punktus neguva (3p. 0/1), bet atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Spēles protokolu iespējams aplūkot šeit.

Pēc nospēlētām desmit spēlēm Sirsniņa komanda tikusi pie divām uzvarām, kas turnīra tabulā dod 11. vietu 13 komandu konkurencē. Pirmie ar septiņām uzvarām astoņos mačos ir Polijas čempioni Sopotas ''Prokom Trefl''.

Izmantotie resursi:
www.plk.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-08 19:07, pirms 16 gadiem
nu nac uz gulbeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja