Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam zaudējums Seviļā

Blūmam zaudējums Seviļā
Jānis Blūms
Foto: Tomas Tumalovičius, Reporteris.com

Sestdien Spānijas basketbola klubs Bilbao "Iurbentia Bilbao", kuru pārstāv Latvijas saspēles vadītājs Jānis Blūms, piedzīvoja zaudējumu ACB čempionāta spēlē, izbraukumā ar 66:80 piekāpjoties Seviļas "Cajasol".

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā ar nelielu pārsvaru mājiniekiem "Cajasol" basketbolistiem (18:21). Otrajā ceturtdaļā krietni veiksmīgāki bija "Cajasol", kas pēc puslaika jau bija panākušu 14 punktu pārsvaru - (29:43). Trešajā ceturtdaļā sešus punktus Blūma pārstāvētā Bilbao vienība gan atspēlēja (49:57), bet izlieto ūdeni sasmelt vairs neizdevās un tika piedzīvots zaudējums ar 66:80.

Jānis Blūms spēli sāka pamatsastāvā un guva trīs punktus. Pagaidām sīkāka statistika nav pieejama, jo ACB čempionāta mājaslapa acb.com nedarbojas. "Cajasol" komandas rindās, ko mēs šosezon divas reizes esam redzējuši spēlējam Latvijā, rezultatīvākais ar 18 punktiem bija amerikāņu aizsargs Klejs Takers, kurš komandai pievienojās tikai pagājušajā mēnesī.

Izmantotie resursi:
as.com
bilbaobasket.biz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja