Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases kandidāts Gražulis nevarēs spēlēt vismaz mēnesi

Rolands Eliņš

Latvijas izlases kandidāts Gražulis nevarēs spēlēt vismaz mēnesi
Andrejs Gražulis. Foto: Derthona Basket

Latvijas basketbolistam Andrejam Gražulim šodien veiktajās medicīniskajās pārbaudēs Itālijā konstatēts kreisā meniska bojājums, kas liks izlaist vairākas nedēļas. Attiecīgi arī Latvijas izlases sastāvā mēneša otrajā pusē viņš, visticamāk, nebūs.

Andrejs Gražulis nepiedalījās savas komandas "Pallacanestro Trieste" spēlē, un tika ziņots par viņa savainojumu. Šodien tas ticis apstiprināts un norādīts, ka viņam nāksies izlaist spēles vismaz mēnesi ilgā posmā.

Gražulis "EuroBasket 2022" atlases turnīrā Latvijas vīriešu izlases spēlēs nav piedalījies, taču bija iekļauts kandidātu sarakstā februārī gaidāmajiem mačiem, kad pret Bulgāriju un Grieķiju tiks noskaidrots, vai Latvijai izdevies kvalificēties Eiropas čempionātam.

27 gadus vecais Gražulis aizvada savu pirmo sezonu Itālijas augstākajā līgā un vidēji spēlē atzīmējies ar 9.6 punktiem un 6.5 atlēkušajām bumbām. Gražulis turklāt ļoti sekmīgi bija spēlējis tieši iepriekšējos mačos, kad trīsreiz izcēlās ar vairāk nekā 15 gūtiem punktiem, ieskaitot 16 punktu spēli pret Milānas "Olimpia".

Savainojumu Gražulis guva komandas treniņā.

Latvijas izlasē Gražulis aizvadījis 25 spēles un guvis kopā 101 punktu. Latvijas izlasē viņa iepriekšējā spēle bija 2018. gada izskaņā pret Slovēniju Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.triesteallnews.it/2021/...

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 22:44, pirms 3 gadiem
Lai veseļojas un šosezon vēl uzspīd!

Izlasē viņš nav bijis tik sen, ka šajā sakarā viņa nebūšanu par zaudējumu grūti nosaukt.

     [+] [-]

, 2021-02-08 23:37, pirms 3 gadiem
Sākās. Laksa un Siliņš, šķiet, arī pēdējās klubu spēlēs nav spēlējuši. Tā vien izskatās, ka izlasē nebūs.

     [+] [-]

, 2021-02-09 10:19, pirms 3 gadiem
Mord rakstīja: Sākās. Laksa un Siliņš, šķiet, arī pēdējās klubu spēlēs nav spēlējuši. Tā vien izskatās, ka izlasē nebūs.
Abi gatavi spēlēt. Siliņam COVID pozitīvs bija, Laksam neliela trauma, jau esot atpakaļ ierindā.