Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peiners rezultatīvākais debijā Turcijā, Vecvagars Polijā sāk ar graujošu uzvaru

Agris Suveizda

Peiners rezultatīvākais debijā Turcijā, Vecvagars Polijā sāk ar graujošu uzvaru
Žanis Peiners. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Savās jaunajās komandās šajā pēcpusdienā debitēja gan Turcijas "Darussafaka" basketbolists Žanis Peiners, gan Kaspars Vecvagars Polijas "Wilki Morskie".

Turcijas Superlīgas jauno sezonu ar zaudējumu sāka Eirolīgas klubs "Darussafaka", kas mājās ar rezultātu 62:63 piekāpās "Gaziantep", kas iepriekšējā sezonā ar bilanci 10-20 palika 14. vietā 16 komandu konkurencē. Lielāko spēles daļu vadībā bija "Gaziantep", kuras lielākais pārsvars bija deviņi punkti, bet "Darussafaka" pirmo puslaiku spēja pabeigt ar līdzsvaru (31:31) un nepilnas četras minūtes līdz trešās ceturtdaļas beigām arī pirmoreiz izvirzījās vadībā (43:41, 45:41). Galotnē gan zaudējums.

Rezultatīvākais laukumā bija Žanis Peiners, kurš spēli sāka starta pieciniekā un kuram bija otrais lielākais spēles laiks komandā – 30 minūtes un 31 sekunde. Peiners debijā guva 16 punktus, trāpīdams gan tikai trešdaļu metienu no spēles (2p. 3/8, 3p. 2/7, 1p. 4/5). Latvieša rēķinā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, trīs pārtvertas bumbas, viena piezīme, sešas izprovocētas piezīmes un dalīts labākais +/- rādītājs vienībā (+7). Sāncenšiem 13 punktus guva Šarūns Vasiļausks.

Polijā ar graujošu uzvaru debitēja Kaspars Vecvagars, kura pārstāvētā Ščecinas "Wilki Morskie" izbraukumā ar 95:64 sakāva Stargardas "Spojnia". Latviešu saspēles vadītājs laukumā pavadīja 19 minūtes un 40 sekundes, guva desmit punktus (2p. 2/3, 3p. 2/3), izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, tika pie deviņiem efektivitātes punktiem un pozitīva +/- rādītāja +25. Rezultatīvākais ar 21 punktu bija Pavels Kikovskis, tāpat 20 punktus guva savulaik "Baronā" spēlējušais Taurs Jogēla.

Izmantotie resursi:
LiveStats
https://www.plk.pl/mecz/67788/spojn...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-06 17:29, pirms 6 gadiem
Prieks par Peinera debiju ! Noteikti jāskatās ,,Darussafaka’’ pirmā spēle Eirolīgā .