Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Pagājušo sezonu VEF pavadījušais Stumbris Islandē debitējis ar 21 punktu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pagājušo sezonu VEF pavadījušais Stumbris Islandē debitējis ar 21 punktu
Roberts Stumbris. Foto: Mikus Kļaviņš

Pirms četrām dienām Islandes čempionātā debitējis latviešu basketbolists Roberts Stumbris, kurš pagājušo sezonu pavadīja Rīgas VEF rindās. Pirmajā spēlē viņš atzīmējās ar 21 punktu, komandai piedzīvojot zaudējumu.

Pagājušajā nedēļā aizvadītajā spēlē “KR” savā laukumā ar 80:92 piekāpās “Leikmaour”. Roberts Stumbris devās laukuma saimnieku starta pieciniekā un laukumā pavadīja 34 minūtes. Gūstot 21 punktu, viņš dalīja komandas rezultatīvākā spēlētāja godu, bet ar piecām atlēkušajām bumbām Stumbris bija pats labākais. Viņš realizēja piecus no astoņiem tālmetieniem.

27 gadus vecais Stumbris pēdējās divas sezonas pavadīja Rīgas VEF sastāvā, divas reizes tiekot kronēts par Latvijas čempionu. Lai gan pagājusī sezona netika izspēlēta līdz galam, Latvijas Basketbola savienība tomēr lēma VEF piešķirt zelta medaļas. Pirms tam Stumbis spēlējis Lietuvā un Igaunijā, kā arī vairākās Latvijas komandās - Jēkabpilī, Jūrmalā un Liepājā.

Stumbris pagājušajā sezonā Čempionu līgā vidēji spēlē iemeta 7,3 punktus, bet apvienotajā Igaunijas-Latvijas līgā - vidēji 8,7 punkti un 4,2 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
http://www.kki.is/motamal/leikir-og-urslit/motayfirlit/Leikur?league_id=undefined&season_id=118319&game_id=5222521#mbt:6-400$t&0=1

     [+] [-]

, 2020-10-05 20:09, pirms 4 gadiem
Ak dievs. Nabags.