Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Žagaram trīs piespēles un uzvara Spānijas ACB līgā

Rolands Eliņš

Žagaram trīs piespēles un uzvara Spānijas ACB līgā
Artūrs Žagars. Foto: penya.com

Spānijas augstākajā basketbola līgā Artūrs Žagars palīdzēja „Joventut” ar 104:93 apspēlēt „Murcia” vienību, kamēr Rinalds Mālmanis palika rezervē „Real Betis” uzvarā pār „Herbalife” (82:81).

Artūra Žagara pārstāvētā komanda iepriekš bija cietusi vairākus zaudējumus pēc kārtas, bet šodien prata pārtraukt neveiksmju sēriju un atgriezies uz 50% uzvarēto spēļu robežas. Ar bilanci 8-8 „Joventut” ieņem desmito vietu līgā.

Žagars šodienas mačā nospēlēja 7:11 minūtes, palīdzot komandai ar diviem punktiem (trāpīts vienīgais divpunktu metiens), kā arī trim rezultatīvām piespēlēm. Tas ir 19 gadus vecā spēlētāja atkārtots personīgais rekords Spānijas līgā. Žagaram arī viena piezīme un +/- rādītājs plus četri.

„Joventut” uzvarā galveno lomu spēlēja divi spēlētāji – Klemens Prepelicš iemeta 31 punktu, bet Alens Omuičs pievienoja 27 punktus.

Savu četru zaudējumu sēriju Spānijā izdevās pārtraukt arī Rinalda Mālmaņa pārstāvētajai „Real Betis”, kas ar 82:81 pārspēja „Herbalife”. Mālmaņa komandai tā bija ceturtā uzvara šosezon, kas ar trim citām komandām ir dalītais sliktākais rādītājs līgā.

Mālmanis šodienas mačā bija iekļauts pieteikumā, bet laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
ACB.COM

     [+] [-]

, 2020-01-05 16:49, pirms 4 gadiem
Omuičs?

     [+] [-]

, 2020-01-05 18:34, pirms 4 gadiem
Es gribētu paskatīties, kas tas par spēlētāju ir, bet google un Wikipedia, arī citas basketbola lapas uzvārdu Omuičs, diemžēl neatrod 😢