Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vaikuļa un Umbraško klubiem uzvaras

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vaikuļa un Umbraško klubiem uzvaras
Raimonds Vaikulis aizsardzībā
Foto: bcgoverla.if.ua

Šodien uzvaras Ukrainas Superlīgas un Ukrainas kausa izcīņas turnīros izcīnīja Jura Umbraško un Raimonda Vaikuļa pārstāvētās komandas, bet mūsējie guva attiecīgi septiņus un desmit punktus.

''Mykolaiv'' - ''Krivbasbasket'' (70:68)

Raimonds Vaikulis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 26 ar pusi minūtes, kuru laikā guva desmit punktus (divpunktnieki - 3/7, tālmetieni - 0/2, soda metieni - 4/4), divi no kuriem gūti ar soda metienu palīdzību pašā mača izskaņā. Tāpat latviešu aizsargam sešas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, viena personīgā piezīme, četras kļūdas, sešas izprovocētas piezīmes, viena pārķerta bumba un 11 efektivitātes punkti.

''Dņipro-Azot'' - ''Grifoni'' (85:69)

Juris Umbraško maču uzsāka ''Dņipro-Azot'' pamatpieciniekā un 28 minūšu laikā atzīmējās ar septiņiem punktiem (divpunktnieki - 2/4, tālmetieni - 1/4), divām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, divām izprovocētām piezīmēm, divām kļūdām un divām pārķertām piespēlēm. Jura rēķinā seši efektivitātes punkti.

Edmunds Gabrāns pēc savainojuma izārstēšanas rīt atsāks trenēties kopā ar komandu. Paredzams, ka laukumā Edmunds varētu atgriezties tuvāko divu nedēļu laikā.

Izmantotie resursi:
sl.ukrbasket.net

     [+] [-]

, 2010-01-05 21:58, pirms 14 gadiem
Vaikulis pirmais Saspelnieks izlasee!

     [+] [-]

, 2010-01-05 22:27, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Vaikulis pirmais Saspelnieks izlasee!
drīzāk Blūms un Strēlnieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-06 10:41, pirms 14 gadiem
Pirmos divus varētu uz izlasi.

Vispār būs interesanti paraudzīties uz jauno izlases modeli