Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Čavaram konkurents Minskā - ''Tsmoki'' pastiprinās ar Parahausku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čavaram konkurents Minskā - ''Tsmoki'' pastiprinās ar Parahausku
Artjoms Parahausks. Foto: 15min.lt/Scanpix

Vienotās basketbola līgas (VTB) komanda Minskas ''Tsmoki'', kuru pārstāv Toms Leimanis un Klāvs Čavars, bet trenē Edmunds Valeiko, paziņojusi par papildinājumu centra pozīcijā. Panākta vienošanās ar 33 gadus veco baltkrievu Artjomu Parahausku, kurš savu starptautisko karjeru uzsāka Latvijā - ''VEF Rīga'' sastāvā.

Minskas ''Tsmoki'' pirms šīs sezonas centra pozīcijā piesaistīja latvieti Klāvu Čavaru, kurš, visticamāk, gan nav līdz galam attaisnojis uz sevi liktās cerības. Basketbolists Vienotās basketbola līgas četrās spēlēs, kurās Čavars devies laukumā, 17.5 minūtēs izcēlies vien ar 2.3 punktiem un 3.8 atlēkušām bumbām.

Šodien klubs paziņojis par papildinājumu tieši centra pozīcijā. Vienību pastiprinājis 33 gadus vecais Artjoms Parahausks, kurš savu starptautisko karjeru uzsāka Latvijā, ''VEF Rīga'' sastāvā. Vienošanās šobrīd noslēgta līdz FIBA Čempionu līgas grupu turnīra noslēgumam. Basketbolista karjeras laikā baltkrievu basketbolists spēlējis arī tādās komandās kā Jeruzalemes ''Hapoel'', ''Nizhny Novgorod'', Kazaņas ''Unics'', Telavivas ''Maccabi'', Viļņas ''Lietuvos rytas'' , ''Strasbourg'' un Belgradas ''Partizan''.

Artjoms Parahausks jau kādu laiku piedalījies treniņos kopā ar komandu un šobrīd abas puses spējušas vienoties par līgumu. Tas, iespējams, nozīmē to, ka FIBA Čempionu līgā un Vienotajā basketbola līgā Klāvam Čavaram varētu samazināties spēles laiks.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/TsmokiMinsk/sta...

     [+] [-]

, 2020-12-04 20:15, pirms 3 gadiem
Piebilde autoram, nevis Parahausks , bet gan Parahauskis. Nevis konkurents, bet drīz var sanākt Čavaram var sanākt koferus un doties atpakaļ uz mājām. Leģionāram tāda statistika nav pieņemama. Vienīgais pluss, ka Baltkrievijā nav konkurences, kas ir pluss par palikšanu.

     [+] [-]

, 2020-12-04 21:01, pirms 3 gadiem
Viens no speletājiem ''MANUPRĀT'' kuram nedaudz nepaveicās lai būtu augstāk..(tas par pariju) Runajot par Čavaru japiekrīt pāris cilvēkiem, viņu vajazētu uz dejošanu, stepu vienalga ko, bet kur ir kāju darbība un tad varbūt vel varētu izglābt un būt... Neesot nekādam ekspertam, cik ir dzirdēts tā viņa spītība esot milzīga, tiek kas ir kaut nedaudz blakus basim LV pateiks, ka tur jauda un talants ir liels, bet tā spītība xtra solis nav.. Cik saprotu LV jau viņam teica, lai dodas uz stepa nodarbībām vai ko līdzīgu, jo tā kā nilzīrgs viņs par laukumu. P.S. Zināms ka sportistiem patīk lasīt komentārus, tad https://www.google.com/search?sxsrf...

     [+] [-]

, 2020-12-04 21:16, pirms 3 gadiem
Čavars ir LBL līmeņa spēlētājs, nekas vairāk!

     [+] [-]

, 2020-12-04 21:27, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Čavars ir LBL līmeņa spēlētājs, nekas vairāk!
Teica džeks 150eur virs minimālas

     [+] [-]

, 2020-12-04 22:15, pirms 3 gadiem
Nu visatbilstošāk slāvu cilmes vārdam uzvārdam būtu Artjoms Parahovskis ( Artem Parakhovskiy ). Slāvu izrunas un kirilicas rakstības tradīcija un transformācijas īpatnības. Jeb te atkal kāds pa jumtu Kāšonē? Domāju ,ka baltkrieva mamma ,tētis brīnītos - nenobrīnītos ,kas ar dzimtas uzvārdu noticies un kā puika par leiti kļuvis .