Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Valteram 11 punkti Saragosā, Porziņģis uzveic Šeļakovu

Valteram 11 punkti Saragosā, Porziņģis uzveic Šeļakovu
Foto: acb.com

Piektdienas vakarā Spānijas ACB līgā laukumā devās Latvijas basketbolists Kristaps Valters un viņa pārstāvētā Madrides "Fuenlabrada", kas izbraukumā Saragosā tikās ar "CAI Zaragoza". Valters guva 11 punktus, taču ar to bija par maz, lai "Fuenlabrada" pieveiktu "CAI Zaragoza" (74:79).

ACB līga: Valteram 11 punkti Saragosā

"Fuenlabrada" iegāza sniegums pirmajās trijās ceturtdaļās, pēc kurām madridiešiem bija 19 punktu deficīts (42:61). Ceturtajā ceturtdaļā viesi veica izrāvienu, taču pilnībā atspēlēties neizdevās un beigās zaudējums ar 74:79.

"Fuenlabrada" sastāvā "double-double" (19+12) senegāliešu centram Saeram Senem, bet 18 punkti argentīniešu/itāliešu spēka uzbrucējam Leo Mainoldi. "CAI Zaragoza" rindās rezultatīvākie bija baltādainie amerikāņi Čeds Toperts un Maikls Rols, kuriem attiecīgi pa 15 un 13 punktiem. Spēli klātienē Saragosas "Pabellon Principe Felipe" arēnā noskatīties bija atnākuši gandrīz astoņi tūkstoši skatītāju.

Kristaps Valters spēli sāka pamatsastāvā, laukumā atradās 25 minūtes, guva 11 punktus (2p 2/6, 3p 1/5, 1p 4/4), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, pieļāva trīs kļūdas, saņēma piecas piezīmes un izprovocēja tikpat noteikumu pārkāpumus. Valteram trešais labākais efektivitātes koeficients komandā (+9). Valteram arī pārliecinoši labākais +/- rādītājs komandā (+19).

Otrā pārceltajā ACB līgas piektdienas vakara spēlē Kanāriju salās vietējā "CB Canarias" pārspēja "CB Murcia" (80:68). Pārējās 16. kārtas spēles notiks svētdien. Vienā no tām Barselonā viesosies Rihards Kuksiks un "Lagun Aro", kas mēģinās šokēt aizvadītās sezonas ACB līgas čempionus.

Mejerim uzvara; Porziņģis uzveic Šeļakovu

Otrajā spēcīgākajā Spānijas basketbola līgā piektdienas vakarā Mareks Mejeris un "Knet Clavijo" pēc iepriekšējām divām spēlēm, kurās tika piedzīvoti zaudējumi pašā galotnē, atgriezās uz panākumu ceļa, gūstot uzvaru savā laukumā pār "Breogan Lugo" ar 77:69. Mejeris nepilnās 28 minūtes savāca septiņus punktus (2p 3/5, 3p 0/1, 1p 1/2), deviņas atlēkušās bumbas, vienu izprovocētu noteikumu pārkāpumu un vienu bloķētu pretinieku metienu, savācot efektivitātes koeficientu +14.

Citā otrās līgas spēlē savā starpā tikās Andrejs Šeļakovs un Jānis Porziņģis, kuriem abiem bija debijas mači savās jaunajās komandās. Uzvaru ar 82:73 guva Porziņģa pārstāvētā "Palencia", uzveicot Šeļakova "Melilla".

Jānis Porziņģis spēlēja nedaudz virs 20 minūtēm, guva 12 punktus (2p 3/5, 3p 2/3), pārtvēra divas bumbas, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, saņēma trīs piezīmes un izprovocēja vienu piezīmi, savācot +11 efektivitāti.
Andrejs Šeļakovs spēlēja 15 minūtes, savāca sešus punktus (2p 3/5), četras atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli, divas kļūdas, četras piezīmes, vienu izprovocētu piezīmi un +3 efektivitāti.

Izmantotie resursi:
ACB.COM
Baloncesto FEB - Federacion Española de...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-05 00:21, pirms 11 gadiem
Lai kā ir bijis pirms tam- nu vajag mums to ''Ādolfu" izlasē!!! Ticiet man- noderēs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-01-05 00:38, pirms 11 gadiem
nodereetu??? Tu runaa itkaa mums ACB speeleetu 3-4 saspeelnieki...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-01-05 00:57, pirms 11 gadiem
ThomYork rakstīja: nodereetu??? Tu runaa itkaa mums ACB speeleetu 3-4 saspeelnieki...
Nav starpības, kur spēlē pajols un kur pārējie Latvijas izlases kandidāti. Skaidrs, ka pēc meistarības pajols ir labākais Latvijas saspēlnieks, problēma ka pajolam nav viss kārtībā ar galvu, kā rezultātā viņš sagrauj komandas mikroklimatu. Tākā lai dzerstās Spānijā un veiksmi viņam basketbolā, bet ārpus Latvijas izlases.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-05 01:37, pirms 11 gadiem
Marchand rakstīja: taada bija mana jauna gada veeleeshanaas, lai abi Valteri, Biedrs, Kambala , Shkjeele un Janichenoks atkal kapaa izlasee.
ja vēlēšanos atklāj, tad tā nepiepildās :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja