Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Eglītis tukšā, komandai zaudējums

Andrejs Siliņš

Eglītis tukšā, komandai zaudējums
Edgars Eglītis

NCAA II divīzijas spēlē aizvadītajā naktī latviešu basketbolista Edgara Eglīša pārstāvētā Floridas "Panthers" vienība ar rezultātu 86:99 izbraukumā atzina "Florida Southern" pārākumu, piedzīvojot piekto zaudējumu sezonā.

Edgars šoreiz maču uzsāka no rezervistu soliņa, nospēlēja astoņas minūtes, punktus neguva (2p. 0/1), izcīnījas divas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu pretinieku metienu, kā arī saņēma trīs personiskās piezīmes.

Šī bija pirmā komandas spēle pēc Ziemassvētku brīvdienām kopš 20. decembra. Nākamo maču "Florida Tech" aizvadīs naktī uz 8. janvārī, kad savā laukumā uzņems "Rollins College" basketbolistus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: goga papukašvili
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-01-04 14:01, pirms 15 gadiem
bimbambols rakstīja: Parvertejis spekus un pieteicies basketbola sekcija
Tu vismaz man esi smagi apnicis. Negribi iet piesarnot kadu citu intereneta lapu? Tas musdienas ir loti daudz. Un vispar se links tev: lleo.aha.ru: DIRST TE Un vsp es nesaprotu tas tgd ir kruti teikt ka tas Janis (piedod es aizmirsu kads vinam uzvards) ir nenormals stars, bet visi parejie luzeri???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-01-04 15:32, pirms 15 gadiem
laikam bimbļukam kaut kas personīgs pret Eglīti. Stāsti nu, kas bija- pa purnu dabuji, vai arī basketbola laukumā pazemoja?

  +6 [+] [-]

, 2009-01-04 15:36, pirms 15 gadiem
bimbambols rakstīja: Chalim potencials ir milzigs,tikai ne basketbola laukuma!
Bet tev ir potenciāls ar laiku iemācīties pašam aiziet uz podiņa!!Jēee

  +3 [+] [-]

, 2009-01-04 16:50, pirms 15 gadiem
bimbambols rakstīja: Nee,cienitais,moderni teikt ir,ka Eglitis ir staars ar videji 0,3p pa speli!!!Janis Ivanovskis pedeja spele guva 31p.,kapec,lai vinu nesauktu pa staru???
1kart es neviena vieta neesmu teicis ka Eglitis ir stars! To vsp neviens seit nav teicis! 2kart man protams ir prieks ka ir tads Ivanovskis un parstav Latviju arpus tas, bet britu liga ir viena no sliktakajam eiropa, un Jana metienu procents ari ir diezgan zems, kas liecina par to ka vins nekada zina nav stars! (es negribu nolikt Jani, jo vairak basketbolisti Latvija, jo lielaka konkurence, jo vairak no ka izveleties, jo labak izlasei ,bet vienkarsi ,bimbambuli tu esi naturali apnicis man un visiem parejiem ari, es tev ieteiktu izdzesties no sejienes )