Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Siliņš trāpa tikai vienu no astoņiem metieniem, Lejasmeieram deviņi punkti

Agris Suveizda

Siliņš trāpa tikai vienu no astoņiem metieniem, Lejasmeieram deviņi punkti
Ojārs Siliņš
Foto: telekom-baskets-bonn.de

Šovakar spēles aizvadīja Ojāra Siliņa, Dāvja Lejasmeiera un Žaņa Peinera pārstāvētās komandas.

Vācijas Bundeslīgā Bonnas "Telekom" izbraukumā ar 77:91 zaudēja "Ventspils" Čempionu līgas pretiniecei Oldenburgas "EWE Baskets". Ojārs Siliņš spēlēja 24 minūtes un četras sekundes, guva divus punktus (2p. – 1/4, 3p. – 0/4), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, trīsreiz pārkāpa noteikumus un nopelnīja otro sliktāko +/- rādītāju komandā – mīnus 15.

Rezultatīvākais Bonnas "Telekom" komandā ar 27 punktiem bija Džošs Mejo, kurš trāpīja sešus no vienpadsmit tālmetieniem. Savukārt mājiniekiem ar 33 punktiem uguņoja amerikāņu centrs Braiens Kveils, bet ar 13 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kriss Kreimers.

Zviedrijas čempionātā Sēderteljes "Kings" ar 98:61 savā laukumā sagrāva "Nassjo". Dāvis Lejasmeiers spēlēja 21 minūti un 35 sekundes, guva deviņus punktus (2p. – 3/6, 3p. – 1/3), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izdarīja sešas rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas un pārtvēra vienu bumbu.

Grieķijas čempionātā ar Žani Peineru rezervē zaudējumu piedzīvoja Saloniku PAOK, kas izbraukumā ar 82:93 piekāpās "Kymis".

Izmantotie resursi:
Schedule & results - Svenska...
Παιχνίδι - Ε.Σ.Α.Κ.Ε.
easyCredit - 2016-12-03 OLD-BON