Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Pasečņika "Gran Canaria" sasniedz ACB pusfinālu un nodrošina Eirolīgu

Krišs Upenieks

Pasečņika "Gran Canaria" sasniedz ACB pusfinālu un nodrošina Eirolīgu
Anžejs Pasečņiks
Foto: EPA / Scanpix

Latvijas basketbolista Anžeja Pasečņika pārstāvētā ''Gran Canaria" Spānijas čempionātā jeb ACB līgas trešajā ceturtdaļfinālā spēlē viesos pagarinājumā ar 92:89 pieveica ''Valencia'', tādā veidā nodrošinot vietu ACB līgas pusfinālā un pirmoreiz vēsturē kvalificējoties ULEB Eirolīgai.

Sērijas pirmajās divās spēlēs katrai no komandām bija izdevies uzvarēt savā laukumā, bet ''Valencia'' bija mājas spēļu priekšrocības, tādēļ piektdienas vakarā Pasečņika ''Gran Canaria'' izšķirošā spēle par vietu pusfinālā bija jāaizvada pretinieku laukumā.

Vēl 47 sekundes pirms ceturtās ceturtdaļas beigām pēc Sema van Rosoma tālmetiena ''Valencia'' bija šķietami komfortabls piecu punktu handikaps - 78:73. Ceturtdaļas pēdējā sekundē ''Gran Canaria'' neticama veidā ar divu soda metienu palīdzību spēja izraut pagarinājumu - 81:81.

Piecas minūtes aizritēja ļoti līdzīgā cīņa, bija vairākas vadības maiņas, bet ''Gran Canaria'' atkal izšķirošo pārsvaru ieguva ar soda metienu palīdzību. Pēdējais uzbrukums bija ''Valencia'', mājinieki nespēja realizēt tālmetienu, un ''Gran Canaria'' izcīnīja uzvaru ar rezultātu 92:89.

Anžejs Pasečņiks šajā spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un nospēlēja 9:12 minūtes. Šajā laikā Latvijas centra pozīcijas spēlētājs atzīmējās ar vienu punktu (soda metieni - 1/2), kā arī vienu atlēkušo bumbu.

''Gran Canaria'' tādējādi sasniegusi ACB līgas pusfinālu, kurā spēkosies ar Eirolīgas čempioni ''Real Madrid''. Pusfinālsērijas pirmā spēle 3. jūnijā tiks aizvadīta Madridē. Otrā pusfināla pārī tiksies Jāņa Timmas un Rinalda Mālmaņa ''Baskonia'' un ''Barcelona'', kas piektdien izšķirošajā spēlē ar 91:71 pieveica ''MoraBanc Andorra''.

     [+] [-]

, 2018-06-02 01:49, pirms 6 gadiem
3 no 4 komandām pa latvietim,nu Kuruc lai gan aizbega,bet irb

     [+] [-]

, 2018-06-02 05:38, pirms 6 gadiem
Pasecniks tiesam būs īsts Nba spēletajs.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-02 09:54, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

     [+] [-]

, 2018-06-02 10:00, pirms 6 gadiem
nauris_noviks_1597536250362113 rakstīja: Pasecniks tiesam būs īsts Nba spēletajs.
Ha...Viņš jau tagad rullē...

     [+] [-]

, 2018-06-02 12:42, pirms 6 gadiem
Redz cik labi, Andžam būs iespēja uzkapāt Eirolīgā. Tagad vasarā dūšīgi jāpakapā

     [+] [-]

, 2018-06-02 14:19, pirms 6 gadiem
Man, kā dīvāna ekspertam, šķiet Pači atkal ir jāmaina vide. Pēc aizbraukšanas no VEF uzreiz viss rādījās gaišākās krāsās, tagad jau atkal tāda kā stagnācija. Jā, strādā viņš individuāli un pieliek kaut kādās komponentēs, bet laukumā to kaut kā neredz, brīžiem pat ir slikti.