Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Grafam, Gulbim uzvara, Štelmaheram - zaudējums

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Grafam, Gulbim uzvara, Štelmaheram - zaudējums
Roberts Štelmahers
Foto: bcperlas.lt

Šodien uzvaru LKL regulārā turnīra spēlē izcīnīja Raita Grafa un Māra Gulbja pārstāvētā ''Šiauļiai'' vienība, kas savā laukumā ar 103:81 uzveica ''Aisčiai'' komandu. Tikmēr Roberts Štelmahers un viņa trenētā Viļņas ''Perlas'' ar 70:77 piekāpās citam galvaspilsētas klubam – ''Sakalai''.

''Šiauļiai'' – ''Aisčiai'' (103:81)

Raitis Grafs spēli sāka mājinieku pamatsastāvā un laukumā pavadītajās 19 minūtēs guva sešus punktus (divpunktnieki – 2/4, soda metieni – 2/2), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat Raitim divas piezīmes, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums, kļūda un viena ''nozagta'' bumba. Pateicoties savam sniegumam, mūsu centra spēlētājs izpelnījās deviņus efektivitātes koeficienta punktus.

Māris Gulbis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pabija tikai nepilnas piecas minūtes, kuru laikā metienus pa grozu neizdarīja, toties atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī pieļāva vienu kļūdu un saņēma divas personīgās piezīmes.

Ar 16 uzvarām un trim zaudējumiem ''Šiauļiai'' LKL kopvērtējuma tabulā ieņem otro vietu 13 komandu konkurencē.

''Sakalai'' – ''Perlas'' (77:70)

Mačs aizritēja kā pa viļņiem – vadībā bija te viena, te otra komanda, tomēr, pateicoties veiksmīgāk aizvadītai trešajai ceturtdaļai beigās laukumu kā uzvarētāji atstāja ''Sakalai'' basketbolisti – 77:70 (20:14, 12:30, 28:10, 17:16). Šis Štelmahera trenētajai komandai bija 12. zaudējums 19 spēlēs (turnīra tabulā devītā pozīcija).

Izmantotie resursi:
lkl.lt