Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bajārs: "Sniegums vēl ir tālu no vēlamā"

Jānis Pārums

Pēc šovakar aizvadītās Latvijas Basketbola līgas spēles starp "Cēsis/Remarks" un "RNS-D/Līvāni" (55:75) komentāru portālam eSports.lv sniedza komandu galvenie treneri.

"Komanda joprojām ir izveides stadijā. Lai arī mēs uzvarējām, mūsu sniegums tālu no vēlamā," sacīja "RNS-D/Līvāni" galvenais treneris Mareks Bajārs. "Pie snieguma uzlabošanas tiek strādāts un ir pamatotas cerības, komanda progresēs no spēles uz spēli."

"Esmu pateicīgs puišiem, ka viņi parādīja lielu gribasspēku un raksturu, sekmīgi nospēlējot aizsardzībā. Tas, ka komanda var šādi nospēlēt, rada cerības, ka mēs varam cīnīties par vadošajām vietām 2. divīzijā," piebilda Līvānu komandas treneris.

"Cēsis/Remarks" galvenais treneris Vladimirs Kiseļovs portālam eSports.lv atzina, ka spēles likteni izšķīra 3. ceturtdaļas sākums: "Otrā puslaika pirmajās piecās minūtēs mums pagalam neveicās metienos. Nevarējām neko iemest! Pārējā spēle bija līdzīga un mēs cīnījāmies līdzvērtīgi."

"Varbūt pārtraukumā man neizdevās pienācīgi noskaņot puišus cīņai," prātoja Kiseļovs. "Iespējams, ka neatradu pareizos vārdus, lai to izdarītu. Gribējām otro puslaiku iesākt ļoti labi, bet sanāca otrādi. Šī spēle ir jāizanalizē un jāizdara pareizie secinājumi."

  -3 [+] [-]

, 2007-11-30 22:58, pirms 17 gadiem
beidzot esports godam kaut ko izdarija ne tikai kope no basketa