Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Lielajā piektdienā Rīgas torņi dimd par godu Vefiņam

Emils Ozerinskis

Lielajā piektdienā Rīgas torņi dimd par godu Vefiņam
Kamaka Hepa. Foto: Andris Grīnbergs

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā spēlē "VEF Rīga" pēdējā ceturtdaļā sadeva pūpolus "Rīgas Zeļļiem", tiekot pie pirmās ceturtdaļfināla kārtas uzvaras ar rezultātu 87:72.

Latvijas čempionvienībai izslēgšanas spēļu ievadā bija jāiztiek bez rokas lūzumu piedzīvojušā Daira Bertāna un vēl viena perimetra basketbolista Roberta Bērziņa. Zeļļiem tikmēr ierindā atgriezās Dāvids Vīksne un Rihards Berkolds, bet trieciens komandas spēlei bija produktīvā kanādieša Aizejas Osborna iztrūkums, jo perimetra spēlētājs pirmsspēles treniņā traumēja muguru.

Spēles ievadā divus metienus realizēja "VEF Rīga" garā gala spēlētājs Gregs Vitingtons, bet turpinājumā grozu apakšā saimniekoja Arnaldo Toro. Tuvojoties pirmās ceturtdaļas beigām, pa reizei tālos metienus realizēja Roberts Blūms un Džaizeks Lotijs, ļaujot Vefiņam pēc nospēlētām desmit minūtēm būt priekšā ar 21:15.

Otrajā ceturtdaļā zeļļu kapteiņa Uģa Pinetes trejacis pietuvoja rozos līdz viena punkta atstatumam, ļaujot debijas sezonu aizvadošajai komandai pirmo reizi spēlē domāt par izvirzīšanos vadībā, bet VEF veica savu atbildi ar 6-0 izrāvienu. Pirmā puslaika pēdējā minūtē Rihards Berkolds raidīja grozā trejaci, kas panāca līdzsvaru uz spēles tablo, taču pēdējais vārds puslaikā piederēja Pīdžejam Paipsam, kurš Jāņa Gailīša padotajiem deva pārsvaru ar 35:33.

Otrajā puslaikā Rīgas olimpiskā centra grozu tirināja Džordans Hanters, kurš divreiz īsā brīdī trieca bumbu grozā no augšas. Pavisam pikts par savas komandas saspēles vadītāja Lotija sniegumu bija VEF vadonis Gailītis, kurš pamatīgi sabļāva sejā savas komandas spēlētājam. Pēc izlamāšanas treneris ātri sūtīja amerikāni atpakaļ laukumā. Trešā perioda pēdējā minūtē pēc Hantera piespēles Dāvids Vīksne ātrajā uzbrukumā samazināja atstatumu līdz minimumam, bet sekojošajā zeļļu uzbrukumā Ričards Vanags panāca rozajiem pirmo vadību, tomēr pirms pēdējām desmit minūtēm atkal priekšā bija Vefiņš, jo Lotijs līdz ar ceturkšņa beigu sirēnu raidīja grozā tālo metienu pēc atsitiena pret vairogu, dodot rezultātu 55:53 par labu Latvijas čempionvienībai.

Nepilnas septiņas minūtes pirms cīņas beigām Rodrigo Būmeistera realizētais stūra tālmetiens sasniedza "VEF Rīga" komandai piecu punktu pārsvaru (66:61). "Rīgas Zeļļiem" neizdevās no savas kāršu kavas izvilkt trumpi, kas nokautu pretinieku izrāvienu. Lotija ar pretestību realizētais metiens pēdējās četrās minūtēs jau panāca melnbaltajiem +10. Zeļļu centieniem atspēlēties 32 kilogramu svaru bumbu uzlika Vitingtons, noslēdzošās minūtes sākumā raidot grozā stūra tālmetienu.

Aizritot jau pēdējām spēles sekundēm, pie uzvarētas spēles, Lotijs devās caurgājienā un guva divus punktus. Par šādu gājienu zeļļu spēlētāji bija ļoti dusmīgi, sākoties nekārtībām. Spēles galvenais arbitrs Oļegs Latiševs sabļāva uz Pīdzēju Paipsu, kurš atrada kašķi ar vairākiem zeļļu pārstāvjiem gan komandas personāla, gan spēlētāju rindās. Pēc gara video aplūkošanas tiesnesneši lēma par diskvalificējošajām piezīmēm Berkoldam un Paipsam. Pēc ilgas pauzes skaidrojot sodītos, spēle noslēdzās ar Blūma realizētu soda metienu, kas deva beigu rezultātu 87:72.

Rezultatīvākais spēles dalībnieks ar 26 gūtiem punktiem un 11 izcīnītām atlēkušajām bumbām bija "VEF Rīga" garais spēlētājs Gregs Vitingtons. 16 punktus, 11 atlēkušās bumbas, piecas pārtvertas bumbas un četrus bloķētus metienus sakrāja Arnaldo Toro, bet nekārtību radītājs Džaizeks Lotijs guva 16 punktus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles.

"Rīgas Zeļļu" rindās savu līdz šim labāko spēli aizvadīja Džordans Hanters, gūstot 17 punktus un izcīnot astoņas atlēkušās bumbas. 14 punktus un piecas rezultatīva piespēles statistikā ierakstīja Toms Skuja.

Jau pirmdien Daugavas sporta namā norisināsies sērijas otrā cīņa. "VEF Rīga" komandai tajā būs iespēja tikt pie vietas pusfinālā, bet "Rīgas Zeļļi" centīsies pagarināt savu cīņu apvienotās līgas izslēgšanas spēļu turnīrā.

"VEF Rīga" - "Rīgas Zeļļi" 87:72 (21:15, 14:18, 20:20, 32:19)
VEF Rīga: Vitingtons 26 (11 atl.b.), Lotijs 16, Toro 16 (11 atl.b.; 5 pārt.b.; 4 bloķ.m.) Paipss 11, Blūms 9, Bumeisters 5, Pinnis 4, Gulbis, Putāns.
Rīgas Zeļļi: Hanters 17 (8 atl.b.), Skuja 14, Vītols 11, Vanags 8, Hepa 7 (7 atl.b.), Meiers 7, Pinete 3, Berkolds 2, Vīksne 2 (3 pārt.b.), Strēlnieks.

Latvijas – Igaunijas apvienotās līgas ceturtdaļfināls

Duelis1. spēle2. spēle3. spēleSērija
Kalev/Cramo (#1) - Pärnu Sadam (#8)29.03.01.04.03.04.*0-0
Prometey (#2) - Ogre (#7)30.03.03.04.05.04.*0-0
VEF Rīga (#3) - Rīgas Zeļļi (#6)87:7201.04.05.04.*1-0
Ventspils (#4) - Tartu Ülikool (#5)29.03.03.04.05.04.*0-0

* - ja nepieciešams.

1 2 53 komentāri

     [+] [-]

, 2024-03-29 16:10, pirms mēneša
Nesaprotu, kapēc vajadzēja grūstīt Lotiju par beigās iemesto metienu ? 2 spēļu sērija taču. +- taču rēķina?

  +4 [+] [-]

, 2024-03-29 16:12, pirms mēneša
360 rakstīja: Nesaprotu, kapēc vajadzēja grūstīt Lotiju par beigās iemesto metienu ? 2 spēļu sērija taču. +- taču rēķina?
parasta cieņa pret to ka spēle ir galā un nav jākrāj statistika..
Bet nu Zeļļi palaida garām iespēju, tik slikti VEF divreiz pēc kārtas nespēlēs.

  -2 [+] [-]

, 2024-03-29 16:12, pirms mēneša
Zeļļi beigās klaunādi jau sataisīja. Kādā sakarā kaut kādi apkalpojošie cilvēki lien pie spēlētājiem? Tur jau nopietnāku sodu vajag. Buļs vispār kā klauns izskatījās

  -2 [+] [-]

, 2024-03-29 16:12, pirms mēneša
Zeļļi ļoti nesmuki uzvedās. Cerams, ka treners Umbraško sakarsušajām mazajām galviņām mazliet sados.

  -4 [+] [-]

, 2024-03-29 16:14, pirms mēneša
Robis rakstīja: parasta cieņa pret to ka spēle ir galā un nav jākrāj statistika..
Bet nu Zeļļi palaida garām iespēju, tik slikti VEF divreiz pēc kārtas nespēlēs.
It kā jā, bet spēle ir galā ar spēles sirēnu. Protams, Lotijs varēja nemest, bet nu tie asumi galīgi nevajadzīgi un beigās Vanaga grimases, kad tēlo svēto garu

Zeļļiem tās iespējas uzvarētu ir tik cik ir. Nav viņiem īsti jaudas tik ļoti pret VEFu. Citi teiks, ka pietŗūka Osborns, bet tajā pašā laikā, Zeļļi nospēlēja defā labāk nekā ar viņu

Sezonas sākumā biju labākās domās par Skuju, bet nu pašlaik ir saprotams, kāpēc ir pie Zeļļiem nevis kur augstāk

     [+] [-]

, 2024-03-29 16:18, pirms mēneša
vienigais_anonims rakstīja: Zeļļi ļoti nesmuki uzvedās. Cerams, ka treners Umbraško sakarsušajām mazajām galviņām mazliet sados.
Perverss tips izrādās esi !

  -2 [+] [-]

, 2024-03-29 16:19, pirms mēneša
Zeļļi baigie rozā gaiļi sajutušies. Klauni. Kkāds masieris vel iesaistaas😅 pilnīgi lauki. Nav jau brīnums par šo organizāciju, kuri dod spelet volejbolistiem, kuriem speletaji sezonas laikā brauc speleet citā sporta veidā uz 3x3, kuri spēlē pa pažobelēm mājas spēles kur nu brîva zāle pieejama, kuri lūdzas promitejam lai apmaksā Arēnas izdevumus😅 joku projekts. Gana dzirdēts ka šis pasākums uztaisīts lai laistu cauri netīro kāpīti.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 16:20, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: It kā jā, bet spēle ir galā ar spēles sirēnu. Protams, Lotijs varēja nemest, bet nu tie asumi galīgi nevajadzīgi un beigās Vanaga grimases, kad tēlo svēto garu

Zeļļiem tās iespējas uzvarētu ir tik cik ir. Nav viņiem īsti jaudas tik ļoti pret VEFu. Citi teiks, ka pietŗūka Osborns, bet tajā pašā laikā, Zeļļi nospēlēja defā labāk nekā ar viņu

Sezonas sākumā biju labākās domās par Skuju, bet nu pašlaik ir saprotams, kāpēc ir pie Zeļļiem nevis kur augstāk
Saskaņās runājot - Nu huju tur kas būs ar to Skuju!

  -3 [+] [-]

, 2024-03-29 16:21, pirms mēneša
bārda un sifons rakstīja: Zeļļi baigie rozā gaiļi sajutušies. Klauni. Kkāds masieris vel iesaistaas😅 pilnīgi lauki. Nav jau brīnums par šo organizāciju, kuri dod spelet volejbolistiem, kuriem speletaji sezonas laikā brauc speleet citā sporta veidā uz 3x3, kuri spēlē pa pažobelēm mājas spēles kur nu brîva zāle pieejama, kuri lūdzas promitejam lai apmaksā Arēnas izdevumus😅 joku projekts. Gana dzirdēts ka šis pasākums uztaisīts lai laistu cauri netīro kāpīti.
Godīgi sakot, tas ir neliels wtf, kā klubs var nospēlēt sezonu bez savām mājām?

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 16:44, pirms mēneša
Zeļļiem ir cerības tikai esot optimālajā sastāvā, bet par cik tas laikam nav iespējams, tad uzvaras arī nebūs.

     [+] [-]

, 2024-03-29 16:50, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: Zeļļi beigās klaunādi jau sataisīja. Kādā sakarā kaut kādi apkalpojošie cilvēki lien pie spēlētājiem? Tur jau nopietnāku sodu vajag. Buļs vispār kā klauns izskatījās
Buļs jau ir klauns, kurš izliekas par basketa specu. Tāpēc arī komanda klauniska sanākusi.

  +5 [+] [-]

, 2024-03-29 16:58, pirms mēneša
O, VEF klauni uz personīgiem apvainojumiem pārgājuši. Tā teikt cirks aizbraucis, klauni palikuši. Pilnīgas šaurpieres. Viens, kas pie miskastēm dzīvo, pats sapratīs, cerams, stāvējis pie Zeļļu komandas izveides un zina ar kādu mērķi tas izveidots. Pajols, kas pajols. Otram, kaut kādam patiesajam dumpiniekam, Skuja kaut ko ir nodarījis. Laikam kāda personīga sāpe pret šo spēlētāju. Nekas, kā saka, laiks dziedē. Turies, būs labi. Par latviešu spēlētāju pienesumu VEFam, pat nesāksim diskutēt. Vienā vārdā, bēdīgi!

  +3 [+] [-]

, 2024-03-29 16:59, pirms mēneša
Te jau viens, otra stafs ēd nost, bet man prieks, ka u20 basketbolisti var labi spēlēt šādā līmenī!

     [+] [-]

, 2024-03-29 17:10, pirms mēneša
Njām, nekas iepriecinošs

47 Zeļļi
18 Vef

Jāaiziet uz kādreiz paskatīties kā tie ārzemju puikas te pa Rīgas sporta namiem bumbojās. Latviešu pienesums līdzīgāks handbola rezultātam

  +4 [+] [-]

, 2024-03-29 17:12, pirms mēneša
360 rakstīja: Nesaprotu, kapēc vajadzēja grūstīt Lotiju par beigās iemesto metienu ? 2 spēļu sērija taču. +- taču rēķina?
Jā, spēlējot līdz 2 SPĒĻU UZVARĀM, +/- ir vissvarīgākais

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 17:20, pirms mēneša
Īstenībā sekojot basim līdzi pēdējos 20 gadus pēdējos 10 pat vairāk esmu bijis Vefa fans, nekā kāda cita kluba.

Bet tas, ko šeit sportacentrā divi gudrinieki izpildās grauj Vef tēlu 3x vairāk kā jebkurš PR vai mārketinga cilvēks kopumā var pacelt... Patiešām žēl to cilvēku, kas cenšas.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-29 17:24, pirms mēneša
bārda un sifons rakstīja: Zeļļi baigie rozā gaiļi sajutušies. Klauni. Kkāds masieris vel iesaistaas😅 pilnīgi lauki. Nav jau brīnums par šo organizāciju, kuri dod spelet volejbolistiem, kuriem speletaji sezonas laikā brauc speleet citā sporta veidā uz 3x3, kuri spēlē pa pažobelēm mājas spēles kur nu brîva zāle pieejama, kuri lūdzas promitejam lai apmaksā Arēnas izdevumus😅 joku projekts. Gana dzirdēts ka šis pasākums uztaisīts lai laistu cauri netīro kāpīti.
un tik un tā normāli cīnās pret 4 nigeriem...

     [+] [-]

, 2024-03-29 17:56, pirms mēneša
Vef melnie uzvar, bez viņiem tur bez variantiem. Es tomēr par lv puikām un Zeļļiem.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-29 17:59, pirms mēneša
andis88 rakstīja: un tik un tā normāli cīnās pret 4 nigeriem...
Un? Kas ir šī par aprobežotu pieeju?

     [+] [-]

, 2024-03-29 18:01, pirms mēneša
LetterTwo rakstīja: O, VEF klauni uz personīgiem apvainojumiem pārgājuši. Tā teikt cirks aizbraucis, klauni palikuši. Pilnīgas šaurpieres. Viens, kas pie miskastēm dzīvo, pats sapratīs, cerams, stāvējis pie Zeļļu komandas izveides un zina ar kādu mērķi tas izveidots. Pajols, kas pajols. Otram, kaut kādam patiesajam dumpiniekam, Skuja kaut ko ir nodarījis. Laikam kāda personīga sāpe pret šo spēlētāju. Nekas, kā saka, laiks dziedē. Turies, būs labi. Par latviešu spēlētāju pienesumu VEFam, pat nesāksim diskutēt. Vienā vārdā, bēdīgi!
Komandā neskatās uz pasēm.

Par Skuju ez minēju konkrēti viņa spēles dēļ. Otrajā sezonas pusē, viņš nereti vieglprātīgi nospēlē, kas iegriež pašiem zeļļiem

     [+] [-]

, 2024-03-29 18:45, pirms mēneša
Puspirdelis rakstīja: Vef melnie uzvar, bez viņiem tur bez variantiem. Es tomēr par lv puikām un Zeļļiem.
Dīvaina loģika. VEF 4 leģionāri, Zeļļiem 3 (Ok, šoreiz 2). Tad VEF spēlē ar leģioāriem, bet Zeļļi ar latviešiem? Ja?

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:04, pirms mēneša
bārda un sifons rakstīja: Zeļļi baigie rozā gaiļi sajutušies. Klauni. Kkāds masieris vel iesaistaas😅 pilnīgi lauki. Nav jau brīnums par šo organizāciju, kuri dod spelet volejbolistiem, kuriem speletaji sezonas laikā brauc speleet citā sporta veidā uz 3x3, kuri spēlē pa pažobelēm mājas spēles kur nu brîva zāle pieejama, kuri lūdzas promitejam lai apmaksā Arēnas izdevumus😅 joku projekts. Gana dzirdēts ka šis pasākums uztaisīts lai laistu cauri netīro kāpīti.
It kā esi zinošs basketbolā, bet. diemžēl, daudzu mūsdienu cilvēku slimība traucē objektīvi uztvert realitāti. Dusmas, nepatika pret kaut ko vai pārspīlēta jūsmošana par kaut ko traucē objektivitātei. Gan zeļļiem , gan VEF ir plusi un mīnusi. Kādam vairāk, kādam mazāk. Patīk komentētāji, kuri spēj rakstīt objektīvi.

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:04, pirms mēneša
Tie komentāri par leģionāriem ir smieklīgi? tip kruti, ka kluibs ir bomžāri un nevar normālus leģus atļauties? redz kā, ierijām ar -25, toties visi latvieši! Tad ejiet atbalstīt LU

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:11, pirms mēneša
Aldis Br rakstīja: It kā esi zinošs basketbolā, bet. diemžēl, daudzu mūsdienu cilvēku slimība traucē objektīvi uztvert realitāti. Dusmas, nepatika pret kaut ko vai pārspīlēta jūsmošana par kaut ko traucē objektivitātei. Gan zeļļiem , gan VEF ir plusi un mīnusi. Kādam vairāk, kādam mazāk. Patīk komentētāji, kuri spēj rakstīt objektīvi.
Kas tur īsti neobjektīvs?

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:20, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: Kas tur īsti neobjektīvs?
Komentārā starp rindām jūtu agresiju, dusmas un tādā gadījumā objektivitāte zūd. Ja tu vai kāds cits rakstīs gan plusus, gan mīnusus par VEF , Rīgas Zeļļiem , tad jutīšu objektivitāti. Ja visu laiku tikai slavē vai kritizē, tad objektivitāti gaidīt veltīgi.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-29 19:30, pirms mēneša
Aldis Br rakstīja: Komentārā starp rindām jūtu agresiju, dusmas un tādā gadījumā objektivitāte zūd. Ja tu vai kāds cits rakstīs gan plusus, gan mīnusus par VEF , Rīgas Zeļļiem , tad jutīšu objektivitāti. Ja visu laiku tikai slavē vai kritizē, tad objektivitāti gaidīt veltīgi.
Es atvainojos, bet bija konkrēts jautājums, uz ko neatbildējāt. Tas nešķiet objektīvi

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:33, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: Es atvainojos, bet bija konkrēts jautājums, uz ko neatbildējāt. Tas nešķiet objektīvi
Neobjektivitāte ir tā, ka starp rindām lasu, jūtu dusmas pret vienu klubu. Ja to jūtu, tad komentārs neinteresē.

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:40, pirms 4 nedēļām
Aldis Br rakstīja: Neobjektivitāte ir tā, ka starp rindām lasu, jūtu dusmas pret vienu klubu. Ja to jūtu, tad komentārs neinteresē.
Tātad jūs esiet neobjektīvs un nespējat atbildēt uz konkrētu jautājumu, jo es jūtu, ka pa visām varītēm izvairāties atbildēt.

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:46, pirms 4 nedēļām
Real Rebel rakstīja: Tātad jūs esiet neobjektīvs un nespējat atbildēt uz konkrētu jautājumu, jo es jūtu, ka pa visām varītēm izvairāties atbildēt.
Vai vari uzrakstīt VEF plusus un mīnusus. Palielīt šo klubu un pakritizēt? Vai vari zeļļus paslavēt un pakritizēt?

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:49, pirms 4 nedēļām
Aldis Br rakstīja: Vai vari uzrakstīt VEF plusus un mīnusus. Palielīt šo klubu un pakritizēt? Vai vari zeļļus paslavēt un pakritizēt?
Par VEF varu, bet par zeļļiem man tas nav jādara. es neesmu viņu fans un vados par viņiem no spēlēm/darbībām, ko ik pa laikam sastopu

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:49, pirms 4 nedēļām
Real Rebel rakstīja: Tātad jūs esiet neobjektīvs un nespējat atbildēt uz konkrētu jautājumu, jo es jūtu, ka pa visām varītēm izvairāties atbildēt.
Dažas konkrētas atbildes. Daugavas sporta nams un arēna Rīga nav pažobeles. Arī Latvijas mazpilsētu basketbolu laukumi nav pažobeles.
Tad jau super menedžments, js spēj vienoties ar Prometeju par arēnu rīga. Ceru ka nākamā sezonā arī VEF spēs vienoties ar Prometeju par arēnu.. ļoti ceru.. bet...

  -1 [+] [-]

, 2024-03-29 19:55, pirms 4 nedēļām
Aldis Br rakstīja: Dažas konkrētas atbildes. Daugavas sporta nams un arēna Rīga nav pažobeles. Arī Latvijas mazpilsētu basketbolu laukumi nav pažobeles.
Tad jau super menedžments, js spēj vienoties ar Prometeju par arēnu rīga. Ceru ka nākamā sezonā arī VEF spēs vienoties ar Prometeju par arēnu.. ļoti ceru.. bet...
DSN nedaudz ir, jo praktiski vairs noteikumiem neatbilst.

Piesūkties prometey nozīmē, ka pašiem plāna nav un arī finansējuma. Tādā ziņā, visi pārējie klubu strādā ar to, kas viņiem ir. Tāpat neviens klubs nav pozicionējis sevi kā inovatīvāko klubu un laidīs to reklāmās, lai gan nekā inovatīva viņi īsti nav darījuši

Teiksim, ja runājam par šo dueli, tad vismaz VEF negroza skatītāju skaitu, kā to Zeļļi dara

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:56, pirms 4 nedēļām
Real Rebel rakstīja: Par VEF varu, bet par zeļļiem man tas nav jādara. es neesmu viņu fans un vados par viņiem no spēlēm/darbībām, ko ik pa laikam sastopu
Es neesmu nevienas komandas fans. Objektīvs skatījums , kad spēj par visām komandām, kuras skatās , pateikt gan pozitīvo, gan negatīvo.

     [+] [-]

, 2024-03-29 19:58, pirms 4 nedēļām
Real Rebel rakstīja: DSN nedaudz ir, jo praktiski vairs noteikumiem neatbilst.

Piesūkties prometey nozīmē, ka pašiem plāna nav un arī finansējuma. Tādā ziņā, visi pārējie klubu strādā ar to, kas viņiem ir. Tāpat neviens klubs nav pozicionējis sevi kā inovatīvāko klubu un laidīs to reklāmās, lai gan nekā inovatīva viņi īsti nav darījuši

Teiksim, ja runājam par šo dueli, tad vismaz VEF negroza skatītāju skaitu, kā to Zeļļi dara
Zeļļi ir vienīgā Latvijas komanda, kura čempionātā piedāvā spēles arēnā Rīga. Neesmu zeļļu fans, bet tas ir ļoti liels pluss šai komandai.

     [+] [-]

, 2024-03-29 20:03, pirms 4 nedēļām
Aldis Br rakstīja: Zeļļi ir vienīgā Latvijas komanda, kura čempionātā piedāvā spēles arēnā Rīga. Neesmu zeļļu fans, bet tas ir ļoti liels pluss šai komandai.
Tas nav pluss. Arēna Rīga ir slikta basketbolam. Tur īsti tas neiederas. Īpaši ja skatītāju skaits ir ap 1.5k, tad viņi vienkārši "pazūd" tajā plašumā. Tā varētu sliktākā vieta, kur spēlēt basketbolu, izņēmums, ja salasās 5k un uz augšu, tad ir salīdzinoši labāk
1 2 53 komentāri