Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Otrajā puslaikā nospēlējām krietni agresīvāk"

Jānis Celmiņš

Teteris: "Otrajā puslaikā nospēlējām krietni agresīvāk"
Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Pirmais puslaiks atkal neizdevās. Viņi atkal spēlēja labi, lai arī ar Andžijevska izkrišanu viņiem rotācijā palika vēl mazāk spēlētāju. Otrajā puslaikā izdevās lauzt spēles gaitu un uzvarēt. Izmantojām to, ka viņiem trūkst spēlētāju resursu un uzvarējām,” pēc uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijā pār „Valmieras” komandu sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina „Barons” galvenais treneris Edgars Teteris.

Jau ziņojām, ka šovakar Daugavas Sporta namā tika aizvadīta LBL (Latvijas Basketbola līga) pusfināla sērijas trešā un pēdēja spēle, kurā "Barons", salaužot pretinieku pēdējā cetrutdaļā, nokārtoja pēdējās formalitātes sērijā pret BK "Valmiera" - 105:74

„Arī paši otrajā puslaikā spēlējām daudz agresīvāk, līdz ar to radās iespējas atrājiem uzbrukumiem, kurus arī realizējām,” pēc uzvaras sērijas trešajā spēlē un visā sērijā sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina „Barons” komandas galvenais treneris Edgars Teteris. „Valmieras komanda spēlē vienkāršu basketbolu un ja spēle tai iet, tad tā ir bīstama komanda ik vienam,” iemeslus, kāpēc „Barons” komandai visas sezonas garumā tik grūti klājās pret valmieriešiem meklēja treneris. „Novēlu komandai veiksmi cīņā par trešo vietu.”

„Barons” komandas galvenais treneris nespēja nosaukt komandu pret kuru labprātāk spēlētu LBL finālā. „Būtībā mums nav lielas starpības. Katrai no komandām ir savi plusi un savi mīnusi, taču jau regulārajā čempionātā pierādījām, ka abas vienības varam apspēlēt. Gatavosiemies!”

Lūgts prognozēt otrās pusfināla sērijas iznākumu, Teteris atzina, ka daudz izšķirs rītdienas spēle.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-27 22:37, pirms 14 gadiem
Teteris ir patstāvīgs optibet klients!