Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Pārdaugava"/LU ar +27 sakauj Gulbenes "Bukus"/BJSS

Rolands Eliņš

LBL2: "Pārdaugava"/LU ar +27 sakauj Gulbenes "Bukus"/BJSS
Artūrs Visockis-Rubenis
Foto: Renārs Buivids, bk.lu.lv

Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas šodienas mačos uzvaras izcīnīja "BJBS Rīga/Pārdaugava/LU" un "RNS-D/Līvāni".

Gulbenes komanda "Buki/BJSS" viesos pie "Pārdaugavas" ieradās ar trim uzvarām četrās spēlēs kabatā, taču 31 pieļautā kļūda lika šo statistiku sabojāt un ciest sakāvi ar mīnus 27.

Pirmajā ceturtdaļā viesi no Gulbenes vēl cīnījās līdzvērtīgi (15:18), taču pēc tam "Pārdaugava/LU" ielaida vien septiņus punktus otrajā ceturtdaļā un uzsāka ceļu pretim drošai uzvarai (71:44). Daudzās "Buku" kļūdas noveda pie 18 Pārdaugavas pārtvertajām bumbām, bet rezultatīvākais ar 19 punktiem bja Linards Jaunzems, kuram arī 12 atlēkušās bumbas.

Zaudētāju rindās neviens nepārsniedza desmit punktu atzīmi, bet Kasparam Paeglem deviņi punkti. Jāpiebilst, ka abas komandas ļoti vāji izpildīja tālmetienus - "Pārdaugavai"/LU precīzi trīs no 23 metieniem, "Bukiem" divi no 18. Šobrīd abām komandām ir vienāda uzvara bilance, proti, trīs uzvaras piecās spēlēs.

Šodienas otrajā spēlē Mārupē viesojās "Līvāni", kuri guva otro uzvaru pēc kārtas, ar 80:87 pieveicot vietējo "Mārupes SC". 21 punktu guva Eduards Ķikuts, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas, bet ar 16 punktiem palīdzēja Daumants Pabrieža. Zaudētāju rindās 21 punkts Artūram Kramiņam.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība