Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Brūniņš: "Septītajā spēlē izredzes ir 50 pret 50"

Jānis Celmiņš

Brūniņš: "Septītajā spēlē izredzes ir 50 pret 50"
Artūrs Brūniņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Likās jau, ka sākam lūzt, taču spējām saņemties un labi aizvadot pēdējo ceturtdaļu uzvarējām," pēc panākuma Latvijas Basketbola līgas sestajā finālspēlē (87:77) pār "Ventspils" komandu, atzina iespaidos dalījās "Barons/LMT" spēlētājs Artūrs Brūniņš, kurš deva lielu ieguldījumu komandas uzvarā..

"Sākums atkal bija nervozs. Sākumā ļoti slikt nospēlējām aizsardzībā. Otrajā ceturtdaļā aizsrdzību krietni vien uzlabojām un uzskatu, ka uzvarējām parādot raksturu. Likās jau, ka sākam lūzt, taču spējām saņemties un labi aizvadot pēdējo ceturtdaļu uzvarējām," pēc mača sarunā ar portālu eSports.lv atzina Artūrs Brūniņš.

Spēlētājs uzskata, ka septītajā spēlē abām komandām izredzes ir ļoti līdzīgas. "Uzskatu, ka priekšrocības nav ne vieniem, ne otriem - piecdesmit pret pecdesmit. Skaidrs, ka mēs uz Ventspili braucam tikai pēc uzvaras, cīnīsimies par uzvaru," apņēmību pauda Brūniņš

"Iesākām slikti, kā ierast. Mums laikam sākumā ir jādabū "iekšā", lai mēs spētu saņemties. Zaudējām grozu un pirmajā ceturtdaļā ielaidām pārāk daudz. Mača beigās prasmīgi tikām galā ar ventspilnieku zonu un uzvarējām," maču komentēja cits "Barons / LMT" spēlētājs Mārtiņš Kravčenko.

Kravčenko bija nedaudz lielāks optimsts prognozējot septītās spēles rezultātu. "Sērijā mēs neesam aizvadījuši tiešām labu spēli, visas bijušas tādas viduvējas. Septītajā spēlē mums jāspēj no paša sākuma līdz beigām nospēlēt vienā līmenī un tad uzvara būs mūsu. Domāju, ka mums izedzes tomēr ir labākas."

  +4 [+] [-]

, 2009-05-25 23:09, pirms 15 gadiem
Virsraksts pilnībā atbilst realitātei!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-25 23:16, pirms 15 gadiem
Bruuninsh baronaa ir pavadiijis praktiski visu dziivi un arii kravchenko nekad nav biijis citaa komandaa!
Slēpts komentārs: ruudias87
Slēpts komentārs: MR.ruu

  -4 [+] [-]

, 2009-05-25 23:31, pirms 15 gadiem
Brūniņa spēle simpatizē. Domāju, ka viņu varētu uzaicināt uz izlases treniņiem.
Jo ASK, kas ir trešā komanda, noteikti būs pārstāvēta ar 4 spēlētājiem kā kandidātiem - Grafu, Vītolu, Kalvi, Helmani.

     [+] [-]

, 2009-05-25 23:35, pirms 15 gadiem
ruudias87 rakstīja: Abi divi tik un tā ir LOL!
LOL tev atrodas biksēs, pokemon.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-25 23:39, pirms 15 gadiem
MR.ruu rakstīja: Man vienalga, lieciet kaut vai 1000 mīnusus un nolieciet cik mani gribat, Bet BK VENTSPILS paņems 7. spēli un paņems arī TITULU!!! Un par šo jūs varat teikt ko gribat - Man tas PI...S, Narkomāns Armands Šķēle besī un riebjas, tas ko viņš met ir tīrās cūcenes!!Pat izlasē es par viņu emsu PRET!!!veciit! viens ir tas, ka tev riebjas Šķēle, bet pavisam kas cits - uzvarētājs 7.spēlē. Jāsaka godīgi, ka, ja šovakar nebūtu Šķēle, tad arī nebūtu 7.spēle. Tas Tev ir jāatzīst!

  -2 [+] [-]

, 2009-05-25 23:42, pirms 15 gadiem
Garenais rakstīja: veciit! viens ir tas, ka tev riebjas Šķēle, bet pavisam kas cits - uzvarētājs 7.spēlē. Jāsaka godīgi, ka, ja šovakar nebūtu Šķēle, tad arī nebūtu 7.spēle. Tas Tev ir jāatzīst!
Piekrītu tev par to, ka tad jau šodien viss beigtos, bet tas ko teicu ir personigi domāts no Manis Šķēlem, jo esam vecas paziņas, redz džekam sakāpa
Slēpts komentārs: imbecile

  +1 [+] [-]

, 2009-05-26 07:40, pirms 15 gadiem
MR.ruu rakstīja: Man vienalga, lieciet kaut vai 1000 mīnusus un nolieciet cik mani gribat, Bet BK VENTSPILS paņems 7. spēli un paņems arī TITULU!!! Un par šo jūs varat teikt ko gribat - Man tas PI...S, Narkomāns Armands Šķēle besī un riebjas, tas ko viņš met ir tīrās cūcenes!!Pat izlasē es par viņu emsu PRET!!!tādā gadījumā tik daudz cūcenes vienam speletajam neesmu redzejis,padoma ko raksti

  +6 [+] [-]

, 2009-05-26 13:03, pirms 15 gadiem
MR.ruu rakstīja: Es esmu čalis, kuram patīk citi čaļi, bet es nevienam nepatīku, un tāpēc man riebjas visa pasaule, un es atnāku uz esportu izlādēties, izlikt žulti!
Skumji TEV