Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Šodien uzticējos rezervistiem"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Butauts: "Šodien uzticējos rezervistiem"
Ramūns Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Rīgas ASK galvenais treneris Ramūns Butauts pēc šodien izcīnītās uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē pār ''Liepājas lauvām'' (92:68) atzina, ka šim mačam gatavojies ļoti nopietni, uzsverot, ka iespēja sevi apliecināt tika dota arī rezervistiem.

''Vispirms gribu pateikt, ka biju ļoti patīkāmi pārsteigts par Liepājas jauno sporta halli, kas patiešām ir lieliska. Ar spēli, protams, esmu apmierināts, jo uzvarējām. Tikko bijām aizvadījuši smagu cīņu Francijā, tādēļ šoreiz vairāk spēles laika uzticēju rezervistiem un basketbolistiem, kas vēl nav sasnieguši optimālo formu. Šim mačam gatavojāmies ļoti nopietni, jo pats klātienē redzēju to spēli, kurā lauvas pārspēja Latvijas čempionus. Liepājnieki tiešām cīnījās līdz galam un īsti atsālbināties mums neļāva,'' pēc spēles atzina Rīgas ASK galvenais treneris Ramūns Butauts.

Atgādinām, ka Latvijas vicečempioni šodien Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē tikās ar ''Liepājas lauvām'', izbraukumā izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 92:68.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

Slēpts komentārs: puslaiks

 +12 [+] [-]

, 2008-10-24 23:56, pirms 16 gadiem
Tāpēc jau tik daudz punktus guva latvieši.
Beidzot uzticējās rezervistiem.

 +19 [+] [-]

, 2008-10-24 23:58, pirms 16 gadiem
puslaiks rakstīja: ASK faneļi bļaujam:"ASK-ČEMPIONS, jo Baroni zaudēja Lauvām!"
nekas tāds nenāk prātā ..to kurš uz doto brīdi stiprāks noskaidrosim 15. novembrī

  +7 [+] [-]

, 2008-10-25 00:09, pirms 16 gadiem
dzelzs rakstīja: nekas tāds nenāk prātā ..to kurš uz doto brīdi stiprāks noskaidrosim 15. novembrī
Tiksimies arēnā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Rafaello

  -1 [+] [-]

, 2008-10-25 11:56, pirms 16 gadiem
Reti jau gan Butauts šosezon uzticas rezervistiem un cik tad viņu ASK vispār ir.Kalve,Bertāns un Grafs laikam jau pieskaitāms pie tādiem.Nezin cik ilgi tad komanda villks ar septiņiem spēlētājiem.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-25 12:22, pirms 16 gadiem
Jurchiks rakstīja: njaa... nesaprotu, kāpēc nevar katrs fanot par savu komandu un priecāties par lv basketbola sasniegumiem!
respect, vecīt! Tā piegriezies lasīt šitos nebeidzamos, stulbos kašķus un uzbraucienus. Piemēram, kad BBL vai Eirokausos mūsējie spēlē ar ārzemju komandām, man ir vienalga vai spēlē Barons, ASK vai Buki - par visiem 100% esmu par LATVIJU. Un ja arī vietējās spēlēs esmu par ASK, tas nenozīmē ka es kaut reizi būtu izrādījis necieņu Baronam vai Vpilij. Lai stiprākais uzvar laukumā, nevis nejēdzīgos strīdos internetā.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-25 15:45, pirms 16 gadiem
Jurchiks rakstīja: njaa... nesaprotu, kāpēc nevar katrs fanot par savu komandu un priecāties par lv basketbola sasniegumiem!
tāpēc, ka dažam labam ir jātiek pāri tam grūtajam 13gadu vecumam..

     [+] [-]

, 2008-10-25 21:46, pirms 16 gadiem
puslaiks rakstīja: Tiksimies arēnā!
bez tewis