Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Šneps: "Policija cīņu ar totalizatoru spēlētājiem atstāja mūsu pašu ziņā"

Jānis Celmiņš

Šneps: "Policija cīņu ar totalizatoru spēlētājiem atstāja mūsu pašu ziņā"
Edgars Šneps
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Jau otrdien portāla Sportacentrs.com maksas sadaļā „Vienos vārtos” būs pieejama garāka saruna ar Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretāru Edgaru Šnepu, kurā viņš tiek taujāts arī par aizvadītajā sezonā rezonansi guvušo Latvijas Basketbola līgas totalizatoru skandālu. Pamatojums esot salīdzinoši nelielā problēma, jo ikdienā kārtības sargiem jāsastopas ar krietni nopietnākām lietām.

„Jauns šajā jautājumā ir tas, ka Valsts policija ir atteikusies ierosināt krimināllietu par tiem materiāliem, kurus mēs bijām sagatavojuši. Domāju, ka tas parāda to, ka ir robi likumdošanā, kā arī tas, ka šis problēmas ir salīdzinoši nelielas, attiecībā pret tām lietām, ar kādām ikdienā ir jāsastopas kārtības sargiem. Šobrīd šis jautājums ir atstāts mūsu ziņā,” atklāj Edgars Šneps.

„Līdzīgi kā citus gadus, visiem spēlētājiem ir jāparaksta deklerācijas. Ažiotāža pēc pagājušā gada ir ļāvusi gan spēlētājiem, gan menedžeriem izprast šīs lietas būtību. Pagājušajā gadā pat komandu menedžeri nāca un teica: mēs parakstījām, bet īsti pat nezinām, ko parakstījām. Tagad visi ir sapratuši, ko ir parakstījuši, un domāju, ka daudziem spēlētājiem vizīte Basketbola savienībā sagādāja nepatīkamus mirkļus,” skaidro LBS ģenerālsekretārs, piebilstot, ka dokuments, kuru paraksta katrs LBL spēlētājs gan neesot papildināts, lai gan sākotnēji tāda doma bijusi.

Aizvadītajā sezonā LBS par spēļu ietekmēšanu uz mūžu diskvalificē...

Sarunas, kas jau šodien tiks publicēta maksas sadaļā „Vienos vārtos”, Edgars Šneps tiek izvaicāts par visdažādākajām tēmām: „Eurobasket 2015” rīkošanu Rīgā, Latvijas jaunatnes basketbola sistēmas plusiem un mīnusiem, VEF kluba dalību VTB līgā, Rīgas kluba ietekmi uz LBS, augstākminēto totalizatoru lietu, Latvijas Basketbola līgas gaidāmo sezonu, kā arī LBS jau paveikto un iecerēto nākotnē. Tāpat izskanēja jautājums arī par Andri Biedriņu, viņa plāniem un to, kad Šneps pēdējo reizi ar viņu runājis.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 00:16, pirms 10 gadiem
Tātad Suhanovs atkal var spēlēt uz LBL toto?

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 00:19, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tātad Suhanovs atkal var spēlēt uz LBL toto?
Kāpēc atkal? Viņš visu laiku to varēja darīt un darīja, kā arī darīs Arčam bizness ies no rokas

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 00:31, pirms 10 gadiem
Man nav iebildumu prêt toto... Tie kas rubī fišku, tie plena, bet pārējie-sorry...tāda ir dzīve. Faktiski toto kantori pilnībā nodrošina visu pensiju sistēmu Latvijā... es pat teiktu, ka glābj to, jo galīgi nevar pavilkt...

     [+] [-]

, 2014-09-23 07:14, pirms 10 gadiem
Visumā loģiski, ka policija nenodarbosies ar "netīru pīlēnu" ķeršanu mazā pīļu dīķī. Ja paši (lbs) var tik galā, tad lai tiek, ja ne, tad acīmredzot tas nav nekas nopietns.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 08:38, pirms 10 gadiem
Drīz jau Lbl2 sezona $$$$

     [+] [-]

, 2014-09-23 09:13, pirms 10 gadiem
Pričom te Suhanovs atkal varēs spēlēt uz LBL toto? Ja policija atsakās kko darīt, tad neviens viņam nevar aizliegt likt likmes..tas jau ir liels sods, ja dabūn mūža disq. par šādu hiuņu, kur nav likts uz savām spēlēm, bet citas komandas džeki pavelkās.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 10:33, pirms 10 gadiem
kafijas pauze rakstīja: Visumā loģiski, ka policija nenodarbosies ar "netīru pīlēnu" ķeršanu mazā pīļu dīķī. Ja paši (lbs) var tik galā, tad lai tiek, ja ne, tad acīmredzot tas nav nekas nopietns.
Pastāstīsi, kur te ir kāda loģika? Ja LBS pati nevar ar to tikt galā, tad tas nav nekas nopietns? Vispār tad jau ir tieši otrādi, jo policijai, kā reiz, būtu jāstrādā ar lietām, ar kurām citi paši nevar tikt galā.

     [+] [-]

, 2014-09-23 12:24, pirms 10 gadiem
Suhanovu šobrīd var jebkurš piesaistīt: Latvijas Basketbola Alternatīvā Līga

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 16:21, pirms 10 gadiem
Visizdevīgākais nozieguma veids. Par jebkuru citu krāpšanu draud reāls sods, bet ja saistīts ar sportu, tad nez kāpēc to vars neņem par pilnu - un maksimums, kas draud ir neļaušana to atkārtot.

     [+] [-]

, 2014-09-23 17:07, pirms 10 gadiem
Kīas tad bukmeikeri ir baigie jērņi,mēs nemaz nezinam,kad viņi it kā pēc notikuma atceļ likmi un tev uzvarētu likmi atgriež,bet vai visiem kas zaudējuši atgriež atpakaļ!Es nemaz nerunāju par limitiem.Vispār bukmeikeriem ir pirmiem jāceļ trauksme par sarunātām spēlēm,viņi tomēr var redzēt naudas plūsmas,ja tā nav tad viņi nemaz nav ieinteresēti to darīt un var izdarīt secinājumu,ka viņiem bieži vien tas ir izdevīgi un tapēc man nekas nav pretī,KA VIŅUS KĀRTĪGI PASLAUC.Būtu jau interasanti,kāds buks noietu pa burbuli,bet kamēr tas nenotiek,nav ko satraukties,jo čakarēti tiek parastie toto spēlētāji.

     [+] [-]

, 2014-09-23 21:34, pirms 10 gadiem
Swordsman rakstīja: Visizdevīgākais nozieguma veids. Par jebkuru citu krāpšanu draud reāls sods, bet ja saistīts ar sportu, tad nez kāpēc to vars neņem par pilnu - un maksimums, kas draud ir neļaušana to atkārtot.
Es ne ar vienu ideju nespēju saprast, kapēc šī nav krāpšana. Vai tapēc, ka laukumā ir citi 9 personāži, kas nepiedalās...
Nu un.