Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jugla"/"b.a.L.L." sagādā pirmo zaudējumu VEF skolai

"Jugla"/"b.a.L.L." sagādā pirmo zaudējumu VEF skolai
Juglas komandas galvenais treneris Ziedonis Jansons.
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas čempionāta vienīgajā šīsdienas spēlē BJBS „Rīga”/”Jugla”/”b.a.L.L.” komanda savā laukumā ar 80:64 uzvarēja VEF skolu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 30 punktiem bija Rauls Avenītis, 20 punktus pievienoja Aivars Stikuts, bet desmit punkti bija Roberta Liepiņa kontā. Tikmēr VEF skolas komandā ar 23 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Kārlis Šiliņš, bet 14 punktus guva Verners Kohs.

Pēc nospēlētām 20 minūtēm VEF skola bija iekrājusi septiņu punktu pārsvaru, bet mājinieki atspēlējās un pirms pēdējās ceturtdaļas rezultāts bija neizšķirts (53:53). Savukārt pēdējās desmit minūtēs Juglas komanda apliecināja savu pārākumu, ceturtdaļu uzvarot ar 27:11 un izcīnot uzvaru visā spēlē.

LBL2 čempionāta B grupas kopvērtējumā VEF skola ar četrām uzvarām piecās spēlēs saglabāja pirmo vietu, bet BJBS „Rīga”/”Jugla”/”b.a.L.L.” ar divām uzvarām četros mačos pakāpās uz ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
baskiet.lv