Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Čats ar Vairogu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Čats ar Vairogu
Akselis Vairogs
Foto: bkventspils.lv

BK ''Ventspils'' piedāvā iespēju ikvienam piedalīties čatā ar komandas kapteini Akseli Vairogu. Čats būs pieejams piektdien, 20. martā, no plkst. 20:00 līdz 21:00 BK ''Ventspils'' mājas lapā bkventspils.lv zem sadaļas ''Nākamās spēles''.

Vairogs būs jau ceturtais dalībnieks publiskajā telpā, šo godu jau bija izpelnījušies Mareks Jurevičus, Jānis Strēlnieks un Ronalds Zaķis. Ikviens no iepriekšējiem čatotājiem atzina, ka pasākums bija izdevies un labprāt piedalītos atkal. Pirms izšķirošajiem notikumiem LBL domājam, ka BK ''Ventspils'' kapteiņa Akseļa Vairoga atbildes uz interesējošiem jautājumiem, gan par basketbolu, gan ārpus tā varētu būs saistoši ikvienam interesentam.

Sarunas beigās Akselis noteiks aktīvāko un interesantāko sarunu biedru no reģistrētajiem lietotājiem, kuru apbalvosim ar pārsteigumu balvu no BK ''Ventspils''.

Lai piedalītos čatā nebūs obligāti jāreģistrējas.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-20 19:44, pirms 15 gadiem
Oho!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-20 23:02, pirms 15 gadiem
Aizmirsu