Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils augstskola" pieveic cēsniekus

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

"Ventspils augstskola" pieveic cēsniekus
Mārtiņš Auns
Foto: basket.lv

Latvijas basketbola līgas 2. divīzijas spēlē "Ventspils augstskolas" basketbolisti savā laukumā spraigā spēles galotnē ar rezultātu 61:58 pārspēja SK "Cēsis" vienību. Mājinieku uzvaru ar 14 punktiem kaldināja Mārtiņš Auns.

Spēles pirmās divas ceturtdaļas aizritēja punkts punktā, un nevienai no komandām neizdevās iegūt nopietnu pārsvaru. Puslaika beigu sirēnai skanot, rezultāts 29:26 par labu ventspilniekiem. Mača 3. ceturtdaļas vidū mājiniekiem izdevās aizbēgt no cēsniekiem pat 11 punktu attālumā, taču ar pārsvara noturēšanu viņiem tik labi neveicās. Līdz ar to izšķirošie notikumi tomēr risinājās pēdējās desmitminūtes galotnē. Viesi rezultāta starpību samazināja un aptuveni minūti pirms ceturtdaļas beigām pietuvojās viena punkta atstatumā, taču pēc tam nonāca nepateicīgā situācijā, nespējot dabūt bumbu pāri laukuma centra līnijai astoņu sekunžu laikā. Tā rezultātā viņu uzbrukums izpalika un pēcāk nācās pārkāpt noteikumus. Viesturs Kohs abus soda metienus realizēja, bet Mārtiņa Knostenberga trīspunktu metiens līdz ar spēles pamatlaika beigām bija neprecīzs, un uzvaru varēja svinēt ventspilnieki – 61:58.

"Ventspils augstskolas" sastāvā rezultatīvākais ar 14 gūtiem punktiem bija Mārtiņš Auns, bet cēsnieku rindās tikpat iespēja Mārtiņš Knostenbergs.

LBL 2. divīzija

Ventspils augstskola – Cēsis 61:58 (12:14, 17:12, 21:17, 11:15)
Ventspils augstskola: Auns 14 (6 rez. piesp.), Lejasmeiers 12, Sokolovs 10, Kohs 10, Gubāts 7 (8 atl. b.), Plendišķis 4, Pinete 2, Strungs 1, Apsītis 1, Alksnis
Cēsis: Knostenbergs 14, Rozītis 12 (9 atl. b.), Kliesmets 9, Tīss 8, Sniķis 6, Pūce 5, Līcītis 4, Putniņš, Krastiņš

Izmantotie resursi:
www.basket.lv