Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Barons" un "Zemgale" rīt noskaidros Jelgavas domes kausa ieguvēju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Barons" un "Zemgale" rīt noskaidros Jelgavas domes kausa ieguvēju
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Otro uzvaru Jelgavas domes kausā izcīnījusi turnīra saimniece BK "Zemgale", kas Zemgales olimpiskajā centrā notiekošajā turnīrā sīvā cīņā ar 82:78 pieveica Jonišķu "Delikateses" vienību.

Mača pirmo ceturtdaļu "Zemgale" uzvarēja ar 24:17, bet otrās ceturtdaļas ievadā, pateicoties veiksmīgi pielietotai zonas aizsardzībai un soliņa pienesumam, izdevās atrauties līdz 11 punktiem – 28:17. Taču puslaika turpinājumā mājiniekiem daudz kļūdu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, kā rezultātā lietuviešiem izdevās ievērojami samazināt deficītu. Pēc pirmā puslaika "Zemgalei" bija +3 (43:40).

Pēc līdzīga scenārija aizritēja otrais puslaiks, kura otrajā pusē "Zemgalei" vienubrīd izdevās sasniegt desmit punktu pārsvaru (72:62), taču spēles beigās viesi pietuvojās, intrigu saglabājot līdz pat mača beigām. Vara Krūmiņa trenētajai komandai tomēr izdevās nosargāt pārsvaru un uzvarēt ar 82:78.

"Zemgales" sastāvā šodien rezultatīvākais ar 21 punktu bija Ilmārs Bergmanis, Lauris Blaus izcēlās ar 12 punktiem, bet Kristapam Kanbergam par vienu mazāk.

Uzvarētāju komandas kapteiņa Edgara Krūmiņa pēcspēles komentārs: "Spēles izskaņā neiemetām vienkāršus metienus un pieļāvām muļķīgas kļūdas, kas ļāva pretiniekiem samazināt rezultātu starpību. Varbūt arī salūzām kāda momentā. Komandai vajag vēl daudz saspēlēties, jo ir vairāki jauni spēlētāji nākuši klāt. Ar katru nākamo pārbaudes spēli spēlēsim labāk. Noskaņojums ir kaujiniecisks un grūti spriest kā rīt izvērtīsies spēle, it sevišķi, ka spēle ir pa dienu, kas bieži nenotiek. Bet abām komandām apstākļi būs vienādi."

Turnīra fināls rīt plkst. 13:00. Kausu savā starpā sadalīs abas Latvijas komandas – "Barons" un "Zemgale", bet pāris stundas agrāk spēlē par 3. vietu spēkosies "Pērnava" un "Delikateses".

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-09-18 21:30, pirms 14 gadiem
O forši, uzvarēja kaimiņu komandas tagad jānoskaidro kausa īpašnieks!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-18 21:30, pirms 14 gadiem
beidzot arī kāda nopietna pārb. spēle
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja