Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "ViA/Valmiera Glass" gūst ceturto uzvaru, panākums arī Līvāniem un Gulbenei

Rolands Eliņš

LBL2: "ViA/Valmiera Glass" gūst ceturto uzvaru, panākums arī Līvāniem un Gulbenei
Edgars Bergmanis (BK "Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass"
Foto: Klāvs Vasiļevskis

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šodien aizvadītas trīs spēles, un uzvaras izcīnījušas "Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass", "RNS-D/Līvāni" un "Gulbene Buki/BJSS".

LBL2 A grupā vienīgā nepārspētā komanda palikusi "ViA/Valmiera Glass", kura šodien viesojās pie "RĪGA/Rīdzene Turība". Pēc pirmās ceturtdaļas vidzemnieki gan bija iedzinējos ar 22:25, taču spēles turpinājumā prata nosvērt pārsvaru savā pusē un uzvarēt ar 70:65. 23 punktus uzvarētāju rindās guva Edgars Bergmanis, kuram arī astoņas atlēkušās bumbas, piecas pārtvertas piespēles un piecas kļūdas.

Trešo uzvaru četrās spēlēs guvusi Gulbenes komanda, kura pēc visai sīvā sākuma ar 76:59 pieveica RTU vienību. 20 punkti un 16 atlēkušās bumbas Kasparam Paeglem, bet zaudētāju rindās 16 puntus guva Nauris Bikovs.

Ne pārāk izteiksmīgi šodienas maču Līvānu 1. vidusskola zālē iesāka RNS-D/Līvāni, pirmajā ceturtdaļā ļaujot " BJBS Rīga/Jugla/b.a.L.L." gūt 28 punktus, taču visā otrajā puslaikā līvānieši ielaida vien 23 punktus un varēja svinēt uzvaru 88:67. Pa 16 punktiem uzvarētāju sastāvā guva Toms Celmiņš un Daumants Pabrieža, taču Līvānu komanda ne visai veiksmīgi izpildīja soda metienus, trāpot vien astoņus no 20.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

  +2 [+] [-]

, 2014-10-18 20:41, pirms 10 gadiem
Edgars malacis! Tā turpināt.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-18 20:59, pirms 10 gadiem
Grīnbergs varēja labāk. Bergmanim turpināt kā iesākts. Izskatās ka ViA pretendē uz augstām vietām. Labs sākums. Uz priekšu ViA!!