Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Armands Krauliņš: "Ventspilī mums gāja pārāk viegli"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Pēc aizvadītās Latvijas basketbola līgas 2. divīzijas spēles Cēsīs starp "Cēsis/Remarks" un "Ventspils augstskolas" klubiem savus komentārus portālam eSports.lv sniedza abu vienību galvenie treneri.

Lai arī Cēsīs tika gūta uzvara, "Ventspils augstskolas" galvenais treneris Armands Krauliņš ar savu spēlētāju sniegumu pilnībā apmierināts nebija.

"Iepriekšējās trijās spēlēs izpildījām spēles plānu, bet šodien bija vērojamas dažādas paviršības – kļūdas aizsardzībā, kļūdas uzbrukumā," atzina Krauliņš. "Tā spēle Ventspilī pret cēsniekiem mums pārāk viegla sanāca (7. novembra mačā "Ventspils augstskola" savā laukumā sagrāva "Cēsis/Remarks" basketbolistus ar 114:52 – aut.). Es jau spēlētājus brīdināju, ka mūs sagaida grūta spēle. Katra spēle sākas no nulles, bet viens otrs to nesaprata..."

"Ir jau mums arī dažas problēmas ar spēlētājiem," viņš piebilst. "Savainojumu guvis ir Oskars Virsis, savukārt Jānis Strēlnieks un Ronalds Zaķis tagad ir pirmajā komandā. Ir mums jaunais krievu spēlētājs (Arturs Urazmanovs), kurš tikai pie mums otro spēli spēlē. Ar komandu viņš kopā trenējies tikai nedēļu, tāpēc daudz kas viņam vēl nav saprotams. Tā kā tā spēle mums vēl neiet. Jācer, ka turpmāk būs labāk."

Labus vārdus Krauliņš veltīja arī mājiniekiem: "Visu cieņu Cēsu komandai. Spēlētāji rādīja atzīstamu sniegumu, vienīgi 4. ceturtdaļā izskatījās mazliet noguruši."

Arī "Cēsis/Remarks" galvenais treneris Vladimirs Kiseļovs atzinīgi novērtēja savas komandas paveikto: "Izskatījāmies labi. Šodien bija skatāms basketbols. Vēlos pateikties spēlētājiem, kuri cīnījās līdz pēdējai sekundei par katru laukuma centimetru."

Tāpat Kiseļovs atzina, ka liela nozīme labajā sniegumā bijusi cīņa zem groziem: "Pēc pēdējā mača, kurā mēs ievērojami zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām, treniņos piestrādājam pie šī spēles elementa. Tomēr tas nebija vienīgais nozīmīgs faktors. Pirms spēlēs runāju ar spēlētājiem par to, kas katram jādara aizsardzībā, kas uzbrukumā. Kad spēle aizgāja, tad visai komandai uzlabojās gan izcīnīto bumbu skaits, gan arī citi statistikas rādītāji. Bet, kad negāja un sanāca nolaist rokas, tad, protams, visi rādītāji kritās."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2007-11-17 01:45, pirms 16 gadiem
Nee, ventspis augskola vinsu pirmajaa machaa vinaaja ar 114:52 ...shodiens starpiiba bija kadi 9 punkti laikam

     [+] [-]

, 2007-11-17 05:00, pirms 16 gadiem
Cēsis vakardienas spēlē zaudēja ar -11 punktiem. Pats redzēju spēli no 3. puslaika. Neteikšu, ka spēle abām komadām gāja no rokas...

 +95 [+] [-]

, 2007-11-17 05:01, pirms 16 gadiem
gribēju teikt- no 3. ceturtdaļas.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-17 07:09, pirms 16 gadiem
skaidrs ka uzvarētājs vienmēr paslavēs zaudētāju komandu,šitie ,viltīgās lapsas gājieni(krauliņa)ir jau pārāk novecojuši.