Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Šeļakovam ceļgala saišu sastiepums, bažas arī par meniska bojājumu

Jānis Celmiņš

Šeļakovam ceļgala saišu sastiepums, bažas arī par meniska bojājumu
Andrejs Šeļakovs ar komandas biedru palīdzību pamet laukumu
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Vakar Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē pret „Barons/O!Karte” komandu savainojumā iedzīvojās „VEF Rīga” basketbolists Andrejs Šeļakovs, pievienojoties jau iepriekš traumētajiem Bojanam Bakičam un Taileram Keinam. Komandas ārsts šodien pavēstījis, kas Šeļakovam sastieptas ceļgala saites un esot bažas arī par meniska bojājumu.

„Andrejs guvis ceļa locītavas savainojumu, pamežģīja locītavu un sastiepa ārējās ceļgala saites,” stāsta VEF komandas ārsts Viesturs Lāriņš. Esot bažas, ka Andrejam bojāts menisks, taču lielāka skaidrība par savainojuma nopietnību, precīza diagnoze un arī tas cik ilgi spēlētājam nāksies iztikt bez basketbola, būs rīt.

Šobrīd savainoti arī Bojans Bakičs un Tailers Keins. Pirmais treniņus varētu atsākt jau nākamajā nedēļā, bet otrajam bez basketbola nāksies iztikt ilgāku laiku – vismaz divas nedēļas.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

 +15 [+] [-]

, 2011-02-15 17:16, pirms 13 gadiem
galvenai lai nav tā kā Zaķim ka nevar spēlēt basketbolu praktiski visu sezonu, pretinieks vai savējais bet savainojumu nevar novēlēt nevienam.

     [+] [-]

, 2011-02-15 17:55, pirms 13 gadiem
veseļojies, bet VEFU tāpat rīt Valmiera noslāņis

  +2 [+] [-]

, 2011-02-15 18:38, pirms 13 gadiem
stulbi...šķiet arvien pārliecinošāk sāka darboties un iekrieties. garais gals paplucināts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja