Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogre" vēl nav pilnā sastāvā, rītdienas spēle pret "Latvijas Universitāti" tiek pārcelta

Agris Suveizda

"Ogre" vēl nav pilnā sastāvā, rītdienas spēle pret "Latvijas Universitāti" tiek pārcelta
BK "Ogre". Foto: Jānis Martels/estlatbl.com

Iepriekš Covid-19 inficēšanās dēļ pārceļot spēles pret "VEF Rīga" un "Valmiera Glass"/ViA, rīt laukumā bija jāatgriežas basketbola klubam "Ogre", tomēr Latvijas-Igaunijas līgas mājaslapā apstiprināts, ka pārcelta arī rītdienas spēle Rīgā pret "Latvijas Universitāti".

"Ogres" direktors Jānis Laganovskis portālam Sportacentrs.com sacīja, ka komanda šonedēļ atsāka treniņus nepilnā sastāvā un ka no karantīnas atgriezās tie spēlētāji, kuri nebija inficēti. "Ģimenes ārsti vēl nav devuši zaļo gaismu, kādam vēl varbūt bija arī simptomi. Šobrīd grūti pateikt, kad tas varētu notikt, - varbūt pilnā sastāvā varētu būt pirmdien, bet tas būs ārstu ziņā."

Arī nodarbības atsākušie basketbolisti vēl nav atguvuši optimālo kondīciju, tādēļ drošības nolūkos, lai lieki neriskētu ar savainojumiem, pārcelta arī trešā spēle pēc kārtas. "Iespējams, pret "Latvijas Universitāti" varētu spēlēt 20. februārī, bet pašlaik oficiāla datuma nav," bilda Laganovskis. Šobrīd nākamā spēle kalendārā ir plānota 27. februārī Liepājā, bet izbraukuma spēle pret VEF nolikta 27. martā. Atgādinām, ka Covid-19 inficēšanās dēļ spēles šomēnes neaizvada arī liepājnieki.

Izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas, "Ogre" ar bilanci 11-5 ieņem trešo vietu Latvijas čempionātā. Rezultatīvākais spēlētājs komandā ar vidēji 14,2 punktiem ir Andrē Vokers, bet Uģis Pinete atzīmējies ar 12,3 punktiem. Rītdienas pārceltās spēles dēļ šajā nedēļas nogalē gaidāma tikai viena cīņa – "Valmiera Glass"/ViA rītvakar plkst. 17:00 uzņems "Ventspili".