Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turība" uzvar ar 40 punktu pārsvaru, "Mārupe" - ar +25

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Turība" uzvar ar 40 punktu pārsvaru, "Mārupe" - ar +25
"Turība"
Foto: turiba.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā pārliecinošas uzvaras izbraukumā izcīnīja "Turība", kas ar plus 40 uzvarēja Ogrē, un "Mārupe", kas ar plus 25 ņēma virsroku Rīgā.

Cīnoties izbraukumā ar "Ogre/Kumho Tyres-2", Biznesa augstskola "Turība" lūzumu panāca otrajā puslaikā. Pirmajās 20 minūtēs izdevās iegūt septiņu punktu pārsvaru, bet trešajā ceturtdaļā lieliskā aizsardzība, kas laukuma saimniekiem ļāva iemest tikai astoņus punktus, palīdzēja palielināt handikapu līdz 22 punktiem.

"Turība" ceturto ceturtdaļu uzvarēja ar 24:6, bet summā ņēma virsroku ar 82:42. Komandai tā bija trešā uzvara tikpat cīņās, kamēr Ogres vienība piedzīvoja pirmo zaudējumu divās spēlēs. "Turībā" desmit punktu slieksni sasniedza trīs basketbolisti – Jānis Dumburs, kurš iemeta 15 punktus un pievienoja deviņas atlēkušās bumbas, Dāvis Kārlis Muižnieks, kurš savāca 14+6, un Andris Pētersons ar desmit punktiem.

Citā spēlē "Mārupe" viesos ar 84:59 apspēlēja BJBS "Rīga". Šeit pamati panākumam tika ielikti jau pirmajā puslaikā – pirmā ceturtdaļa uzvarēta ar 16 punktu pārsvaru, bet otrajā handikaps palielināts līdz 23 punktiem. Laukuma saimnieki virsroku ņēma tikai noslēdzošajā nogrieznī, kad atspēlēja sešus punktus.

"Mārupes" rindās Mārtiņš Zemturis laukumā pavadītajās 24 minūtēs guva 26 punktus, savāca 12 atlēkušās bumbas un arī nopelnīja piecas piezīmes. Ar 12 punktiem palīdzēja Armands Seņkāns un Kārlis Večens. Zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Niks Rimšāns, kurš realizēja sešus no astoņiem divpunktu metieniem, bet netrāpīja nevienu no četrim trīspunktniekiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2016-10-08 21:18, pirms 8 gadiem
Zemča labi noplosījies! Malacis

     [+] [-]

, 2016-10-09 00:49, pirms 8 gadiem
Dumburs ārdās