Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Gulbene izlīdzina rezultātu 2. divīzijas bronzas sērijā

Krišs Upenieks

Gulbene izlīdzina rezultātu 2. divīzijas bronzas sērijā
Artūrs Brūniņš
Foto: "Basketbols" Facebook lapa

Šovakar Valmieras 5. vidusskolas sporta zālē aizvadīta Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas bronzas sērijas otrā spēlē, un ''Gulbenes buki/BJSS"' diezgan pārliecinoši ar rezultātu 89:71 pieveica ''Valmiera Glass ViA'' basketbolistus.

Bronzas sērijas pirmajā spēlē Gulbenes komandas laukumā cīņa nonāca līdz pagarinājumam, kurā 89:86 panākumu nodrošināja ''Valmiera Glass ViA'' komanda.

''Gulbenes buki'' spēlē viesos jau spēles pirmajā ceturtdaļā sajuta spēli uzbrukumā un ieguva astoņu punktu pārsvaru - 25:17. Mača otrajā ceturtdaļā valmierieši demonstrēja labu spēli aizsardzībā, arī uzbrukumā spēja realizēt savus metienus, tādējādi tika tuvāk rezultātā - 37:40.

Izšķirošā šajā spēlē bija ceturtdaļa pēc lielā pārtraukuma. ''Gulbenes buki/BJSS'' demonstrēja krietni labāku spēli abos laukuma galos un ieguva būtisku pārsvaru uz rezultāta tablo - 68:51. Pēdējā desmit minūtes viesi aizvadīja stabili un visā spēlē svinēja panākumu ar 89:71.

Nauris Rikveilis bija rezultatīvākais Gulbenes komandas sastāvā ar 20 gūtajiem punktiem. 17 punkti Mārtiņam Rozenbergam, bet vēl 16 punktus pievienoja Ingars Aizpurs. Valmieras sastāvā ar 19 punktiem izcēlās Toms Kohanovs, savukārt 15 punkti šajā cīņā Mārtiņam Vīņaudam.

10. maijā Gulbenes komandas laukumā pulksten 20:00 startēs sērijas trešā spēle.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-08 22:44, pirms 6 gadiem
Tiesāšana tā pat kā pirmajā spēlē. Bukus velk aiz ausīm, šoreiz Valmiera arī palīdzēja šiem!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-08 22:58, pirms 6 gadiem
Būšu skarbs - buk piesmēja valmieriešus. Vēl vairāk - šī bija sliktākā no ViA spēlēm, ko šosezon esmu redzējis. Uzbrukums - vienkārši katastrofa... Tik daudz kļūdu piespēlēs, un tik iet trošku kanonāde vaļā! It kā snaiperu komandā papilnam, bet šodien tā īsti nevienam nekrita no tālienes, ja neskaita Vīņaudu, kam pāris bija arī no zilo kategorijas... Pievilka mājinieki pirmā puslaika beigās no mīnus 14 līdz mīnus 1 un... beigas atkal salaida ripā! Un otrā puslaika sākumā atkal lērums kļūdu pašiem... Daudz paviršu metienu, bez pārliecības, no grozapakšas... Toties buki spēlēja ar lielu pārliecību, bez mandrāžas.
Daži vārdi par tiesnešiem. Zem buku groza ļāva aizsargiem spēlēt regbiju, kamēr otrā galā nezin kāpēc vajadzēja aizsargāties pēc basketbola noteikumiem. Zema klase! Taču tas tomēr nebija par iemeslu ViA zaudējumam, komanda acīmredzam bija "pārdegusi"...
Rezumējot - izšķirošajā mačā Gulbenē būs lielas priekšrocības bukiem. Šodien receptes pret viņu spēli valmieriešiem nebija, vai būs Gulbenē? Nu, cerēsim...

     [+] [-]

, 2018-05-08 23:40, pirms 6 gadiem
man atkal šķiet, ka tiesā izcili stulbi uz abām pusēm. tie lēmumi tiesnešiem tādi jokaini, ka nevar saprast, vai tas nopietni vai nē. bet nu šādu pārsvaru tikai ar pietiesāšanu arī nevar dabūt..

  +2 [+] [-]

, 2018-05-09 00:02, pirms 6 gadiem
Nu ja 1.puslaikaa VIA veel speeja izliist no miinusiem un veel bija skataama speele, tad 2. izskatijaas galiigi nevariigi. Tik vienveidiigi nevar speeleet, vareeja jau redzeet ,ka Gabraans pusi VIA piespeelju atkodis bij. Kaut gan Buki arii iisti neljaava speeleet,ne atmest,ne izmest, labi sakaartoja aizsardziibu un uzbrukumaa arii bija ljoti skataama!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-09 06:07, pirms 6 gadiem
Jā,izskatījās, ka valmierieši bija aizmirsuši visas savas kombinācijas vai to vispār nav.
Kauns Brūniņam, ka mazo puiku šitā nogāza. Nepatīk, ka tādi veči spèlē -it kā tas būtu dzīvības un nāves jautājums. Labi, ka traumu nedabūja.
P.S. Vai viens no tiesnešiem nav Veselova radinieks? Baigi līdzīgs 😁

  -1 [+] [-]

, 2018-05-09 16:24, pirms 6 gadiem
loleks rakstīja: Jā,izskatījās, ka valmierieši bija aizmirsuši visas savas kombinācijas vai to vispār nav.
Kauns Brūniņam, ka mazo puiku šitā nogāza. Nepatīk, ka tādi veči spèlē -it kā tas būtu dzīvības un nāves jautājums. Labi, ka traumu nedabūja.
P.S. Vai viens no tiesnešiem nav Veselova radinieks? Baigi līdzīgs 😁
Tu domā Visočanski? Nezinu par radniecību, taču viņa mīlestība uz tā gala komandām ir sen zināma, es te domāju Gulbeni un arī Jēkabpili.

     [+] [-]

, 2018-05-10 08:50, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Tu domā Visočanski? Nezinu par radniecību, taču viņa mīlestība uz tā gala komandām ir sen zināma, es te domāju Gulbeni un arī Jēkabpili.
tas pats, tas pats