Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL direktors: Finālsērijas saīsināšana - vien tenkas

Andrejs Siliņš

LBL direktors: Finālsērijas saīsināšana - vien tenkas
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas iespējamā saīsināšana esot vien baumas, un pagaidām neviens no klubiem nav vērsies pie līgas vadības ar šādu priekšlikumu, portālam Sportacentrs.com pastāstīja LBL direktors Ēriks Ozols.

Iepriekš izskanējušas runas par to, ka līdz ar VEF dalību VTB Vienotās līgas izslēgšanas spēlēs varētu tikt saīsināta LBL finālsērija, kas ierasti ilgst līdz vienas komandas četriem panākumiem. Savā "radio 101" raidījumā "Overtime" šādu informāciju izplatīja bijušais VEF galvenais treneris, tagad aktīvs sporta notikumu apspriedējs Valdis Valters.

LBL direktors Ēriks Ozols sarunā ar portālu Sportacentrs.com noliedza, ka kāds no līgas klubiem būtu vērsies pie līgas vadības ar šādu iniciatīvu, norādot, ka tās ir vien tenkas.

"Šobrīd šādu jautājumu neesam apsprieduši. VEF komandai beidzies ULEB Eirokausa turnīrs, palikuši tikai VTB un LBL turnīri. Šaubos, ka viņi vēlētos samazināt savu spēļu skaitu," komentēja Ozols.

Šobrīd LBL regulārās sezonas turnīra tabulā pirmo vietu ieņem pēdējo divu gadu valsts čempione Rīgas VEF, bet otrajā pozīcijā atrodas "Ventspils". Tieši šo komandu duelis arī ir visticamākais LBL finālsērijā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-08 19:17, pirms 11 gadiem
aktīvs sporta notikumu apspriedējs - vai tiešām apspriedējs? Varbūt cits vārds ar ''ap...''?

  +1 [+] [-]

, 2013-03-08 19:23, pirms 11 gadiem
sidneycrosby1 rakstīja: Valdis atkal sev uzmanību pievērš ar tenkām. NU TAKĀ BĀBIETIS!!
VV nav vienīgais kas par to ir runājis, kārtējo reizi LBL kaut ko slēpj

  +1 [+] [-]

, 2013-03-08 19:44, pirms 11 gadiem
Pusfināli šosezon būs līdz divām uzvarām (iepriekš bija līdz trim).

  +1 [+] [-]

, 2013-03-08 21:03, pirms 11 gadiem
Vecais Valters tāds pat kā Lipmans klačo visu laiku tik
laikam baigi skauž , Vefam veicas daudz labāk bez viņa

  +2 [+] [-]

, 2013-03-08 21:35, pirms 11 gadiem
Valdis uz vecumu galīgi jocīgs paliek!!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-08 21:45, pirms 11 gadiem
Finālsērija nav jāsaīsina, mainīt nolikumu sezonas gaitā ir pilnīgs idiotisms!!! Bet pagarināt sēriju par iekļūšanu pusfinālā gan būtu loģiski, jo komandu spēku samēri no 3-6 vietai ir ļoyi līdzīgi un interese par šīm spēlēb būtu lielēka nekā par pusfināliem!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-08 22:24, pirms 11 gadiem
Volmaars rakstīja: Finālsērija nav jāsaīsina, mainīt nolikumu sezonas gaitā ir pilnīgs idiotisms!!! Bet pagarināt sēriju par iekļūšanu pusfinālā gan būtu loģiski, jo komandu spēku samēri no 3-6 vietai ir ļoyi līdzīgi un interese par šīm spēlēb būtu lielēka nekā par pusfināliem!!!
tieši tā. Tad jau katru sezonu var beigās pieņemt lēmumu cik spēles spēlēt, skatoties no rezultātiem Atstāsim to Medvedevam un KHL, viņiem patīk mainīt nolikumus biežāk kā zeķes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja