Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Vētra: Par nākamo darba vietu vēlos tikt skaidrībā tuvākās nedēļas laikā

Vētra: Par nākamo darba vietu vēlos tikt skaidrībā tuvākās nedēļas laikā
Gundars Vētra
Foto: Gints Ivuškāns/f64

Latviešu basketbola speciālists Gundars Vētra sarunā ar Sportacentrs.com norādīja, ka jau tuvākās nedēļas laikā vēlas tikt skaidrībā par savu nākamo darba vietu.

Šonedēļ populārais basketbola portāls Sportando.net rakstīja, ka viens no kandidātiem uz "VEF Rīga" galvenā trenera amatu ir tieši Vētra.

"Jā, arī es par to esmu dzirdējis, taču šobrīd varu atbildēt tikai tāpat kā Kārlis Muižnieks. Iespējams, ka esmu "VEF Rīga" trenera amata kandidātu sarakstā, taču pagaidām neviens no kluba uz mani nav izgājis," skaidro Vētra.

Treneris atzīst, ka piedāvājumi viņam esot un viņš negrib vilkt garumā ar atbildes sniegšanu, tādēļ ir apņēmies tikt pie jauna darba tuvākās nedēļas laikā.

"Sieviešu vai vīriešu basketbols? Pagaidām tiek izskatīti dažādi piedāvājumi. Kad lēmums tiks pieņems, tad arī būs zināms," piebilst Vētra.

Basketbola speciālists atzīst, ka pēc sezonas Sanktpēterburgas "Spartak" nav bijusi doma, ka nāksies meklēt jaunu darba vietu, tomēr finansiālu problēmu dēļ klubs beidzis pastāvēt.

Slēpts komentārs: dakots

  +5 [+] [-]

, 2014-06-04 16:40, pirms 10 gadiem
Muižnieks > Vētra

  +1 [+] [-]

, 2014-06-04 16:40, pirms 10 gadiem
it kā Butauts bija latvietis

Vērta ir sevi pierādījis gan kā spēlētājs, gan kā treneris.. kapēc ne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-04 18:29, pirms 10 gadiem
Kāda šobrīd varētu būt Muižnieka un Vētras cena?? Virs 200-300k? Vai tajās robežās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-06-04 23:57, pirms 10 gadiem
dakots rakstīja: Vētra nav latviešu basketbola speciālists...viņš pēc tautības ir latvietis, bet ir arī Latvijas basketbola nodevējs...sauciet viņu par Krievijas basketbola speciālistu!
Cik var apliet cilvēku ar mēsliem dēļ vienas kļūdas pirms teju 25 gadiem! Galu galā alternatīvas viņam nebija - Latvijas izlase taču nestartēja! Tāpēc par nodevēju viņu man roka neceļas rakstīt.
Es pats ļoti labi to laiku atceros, arī man tobrīd tas ļoti sāpēja, bet nu gadi rit, laiks brūces dziedē, un cilvēki dzīvo, tāpat viņi ir mūsējie! Nevajag savus tautiešus noniecināt, bet atbalstīt! Visi tie, kas ir savā dabā "tik riebīgi", ir arī īstenie tautiešu uz ārzemēm dzinēji!
Mums vajadzētu atgriezties pie tās tautas kopības apziņas, kas mums bija Atmodas laikos!

     [+] [-]

, 2014-06-05 01:46, pirms 10 gadiem
Ko nozīmē Latvijas izlase nestartēja? Latvijas izlase piedalījās tajā pašā kvalifikācijā caur kuru olimpiādē nokļuva Lietuva. Un neviens šodien nevar apgalvot, ka Latvija nevarēja izdarīt to pašu spēcīgākajā sastāvā. Un pat tas nav svarīgākais - par šo kļūdu neviens jau sen nekritizētu, ja viņi būtu pateikuši, ka tā bija kļūda. Tā kā tas nav noticis, tad viņi uzskata, ka viss bija ok. Var saprast, ka 25 un 28 gadu vecumā tajā, nebūt ne vienkāršajā politiskajā situācijā, varēja pieņemt šādu lēmumu, bet šodien uzskatīt, ka tas bija pareizs lēmums ir marasms.