Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Rībens: "Slavēt Poropatu pagaidām pāragri"

Jānis Celmiņš

Rībens: "Slavēt Poropatu pagaidām pāragri"
Silvano Poropats
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Uzvaras ir un tas nav mazsvarīgi, bet šobrīd treneri celt augstā statusā būtu pāragri," komentējot BK "Ventspils" jaunā galvenā trenera darbu klubā pastāstīja tā ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

"Nav noslēpums, ka joprojām turpinām meklēt spēlētājus 1./2. un 4./5. numura pozīcijās. Tautas valodā runājot - mazo un garo," atklāj "Ventspils" kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens, piebilstot, ka tuvāko dienu laikā potenciālie spēlētāji Ventspilī diezin vai ieradīsies. "Pētām tirgū pieejamos basketbolistus, un neizskatās, ka tuvāko dienu laikā kāds varētu ierasties uz pārbaudi. Saprotam, ka ilgi vilkt garumā nevaram atļauties - skaidrībā jātiek pēc iespējas ātrāk. Gribam redzēt komandu tādā izskatā, kādā tā varētu spēlēt izšķirošās spēles pavasarī pēc iespējas ātrāk. Laika nav atlicis pārāk daudz."

Ģenerālmenedžeris atklāja, ka kluba vadība ir apmierināta ar komandas galvenā trenera Silvano Poropata darbu līdz šim. Viņa vadībā apspēlētas gan "VEF Rīga", gan "Žalgiris" komandas, taču Rībens nesteidzas ar uzslavām. "Ja skatāmies no sportiskā viedokļa, viss ir kārtībā. Uzvaras ir un tas nav mazsvarīgi, bet šobrīd treneri celt augstā statusā būtu pāragri. Mums tomēr gribētos, lai viņš pierāda sevi darbā arī ar jaunajiem basketbolistiem."

Rībens pastāstīja, ka jau 9. februāra BBL spēlē pret "Valmieras" komandu "Ventspils" sastāvā varētu atgriezties Jānis Strēlnieks, kurš jau ilgāku laiku ārstē savainojumu. "Šobrīd viņš jau trenējas gandrīz ar pilnu atdevi. Varbūt sevi nedaudz pasaudzē svaru zālē, izpildot kādus atsevišķus vingrinājumus, taču domāju, ka pret "Valmieru" viņš jau spēlēs. Pēc tam, kad nepagarinājām sadarbību ar Buškevicu, Strēlnieka atgriešanās mums ir nepieciešama iespējami ātri."

  +4 [+] [-]

, 2010-02-03 15:19, pirms 14 gadiem
Nedomaju, ka Janka tagad uzreiz vares vilkt

 +15 [+] [-]

, 2010-02-03 15:20, pirms 14 gadiem
bushkevica atlaishanu vini veel pieminees playofos

  +1 [+] [-]

, 2010-02-03 15:21, pirms 14 gadiem
abet protams,ka Jums Strēlnieks ir vajadzīgs kā ēst.
Man jau domāt,ka velti palaidāt Bušiņu,Strēlnieks ar pilnu atdevi spēlēt vēl nevarēs un līdzvērtīgs aizvietotājs viņam nav šajā svarīgajā pozīcijā,tā,ka viegli nebūs.

  +7 [+] [-]

, 2010-02-03 15:32, pirms 14 gadiem
Ir jābūt diezgan stulbai kluba vadībai, lai nepagarinātu līgumu ar kaut vai dārgu, bet vajadzīgu spēlētāju, kurš komandā turklāt bija vienīgais ventiņš. Te tiešām skopais maksās 2x.

  +5 [+] [-]

, 2010-02-03 15:50, pirms 14 gadiem
Vai Rībenam tur vispār ir kāda teikšana?

  +6 [+] [-]

, 2010-02-03 15:56, pirms 14 gadiem
Buškevica atlaišana ir liela kļūda, tas ka viņš bija īsts ventiš, tas arī ir liels fakts priekš faniem, bet viņa pieredzi varējām redzēt pret Žalgiri. Tur kur jaunie džeki gribēja sākt skriet, tad Buš nometa tempu, it īpaši beigās, kad Žalgiris sāka vilkt klāt, Buš novadīja pāris uzbrukumus mierīgi un viss bija ok!Nezinu, vai serbs, amerikānis spēs ielīst BKV spēlē tik īsā laikā, jo play-off jau ir ļoti tuvu Buš tomēr bija visu sezonu kopā ar BKV treniņos. Vot varēja neņemt nevienu klāt un kapāties, tad es saprastu tā būtu talantu fabrika, bet tagad paņems garo un mazo, ko Poropats laidīs vairāk laukumā, nēkā mūsējos.......

     [+] [-]

, 2010-02-03 18:11, pirms 14 gadiem
Rokets rakstīja: Buškevica atlaišana ir liela kļūda, tas ka viņš bija īsts ventiš, tas arī ir liels fakts priekš faniem, bet viņa pieredzi varējām redzēt pret Žalgiri. Tur kur jaunie džeki gribēja sākt skriet, tad Buš nometa tempu, it īpaši beigās, kad Žalgiris sāka vilkt klāt, Buš novadīja pāris uzbrukumus mierīgi un viss bija ok!Nezinu, vai serbs, amerikānis spēs ielīst BKV spēlē tik īsā laikā, jo play-off jau ir ļoti tuvu Buš tomēr bija visu sezonu kopā ar BKV treniņos. Vot varēja neņemt nevienu klāt un kapāties, tad es saprastu tā būtu talantu fabrika, bet tagad paņems garo un mazo, ko Poropats laidīs vairāk laukumā, nēkā mūsējos.......
nu kluuda vai ne kluuda, to redzeesim veelaak, tagad uz doto momentu, buus baigi smagi, kameer streelnieks iespeeleesies. par pieredzi un piederiibu arii jaapiekriit. nezinu, cik tad iisti daargs bija bushkevics, lai vinju nevareetu atlauties.
nu protams, ja vietaa tiks panjemts kaads labs aarzemnieks, tad jau ok. piemeeram chetmena tipa. centrs arii vajadziiigs. jo kaa redzaams talantufabrika ir ok, bet rezultaats arii ir vajadziigs.