Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Džinobili nespēlēs Argentīnas izlasē Amerikas čempionātā

Andrejs Siliņš

Džinobili nespēlēs Argentīnas izlasē Amerikas čempionātā
Manu Džinobili
Foto: AFP/Scanpix

Pieredzējušais Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" aizsargs Manu Džinobili gaidāmajā vasarā nepārstāvēs Argentīnas valstsvienību paredzētajā FIBA Amerikas čempionātā,

"Džinobili nebūs Monterejā. Viņam ir gara NBA sezona, un šis būs svarīgs moments viņa karjerā," paziņoja Argentīnas izlases galvenais treneris Serhio Ernandess.

Šī būs jau otrā vasara pēc kārtas, kad Džinobili nepārstāvēs izlases krāsas, jo basketbolists nepiedalījās arī pagājušā gada Pasaules kausa izcīņā Spānijā. Tiesa, pagājušajā gadā startēt zem valsts karoga traucēja arī savainojums.

37 gadus vecais Džinobili jau 13 sezonas pārstāv Sanantonio "Spurs" un pēc šīs sezonas noslēgsies pašreizējais līgums ar klubu, kas paredz, ka šosezon argentīnietis saņems septiņus miljonus dolāru. Četrkārtējais NBA čempions allaž centies pārstāvēt savu izlasi, ar to izcīnot Atēnu olimpisko čempiontitulu un Pekinas spēļu bronzu, kā arī visu kalumu medaļas FIBA Amerikas čempionātos.

Džinobili šajā NBA sezonā vidēji 23,2 minūtēs guvis 11,1 punktu, atdevis 4,3 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,0 atlēkušās bumbas.

Šī gada FIBA Amerikas čempionāts norisināsies Meksiksas galvaspilsētā Moterejā no 25. augusta līdz 6. septembrim. Argentīnai jāspēlē B grupā pret Kanādu, Puertoriko, Kubu un Venecuēlu. Turnīra finālistes garantēs dalību nākamvasar Rio paredzētajās olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
Project Spurs | A San Antonio Spurs Blog and...

  +4 [+] [-]

, 2015-03-28 11:06, pirms 9 gadiem
Autor, Meksikas galvaspilsēta ir Mexico, nevis Montereja.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-28 12:40, pirms 9 gadiem
Robbchix rakstīja: Autor, Meksikas galvaspilsēta ir Mexico, nevis Montereja.
Rēcīgi. Cik tupam ir jābūt, lai ko tādu rakstā uzrakstītu. Gan jau autors arī Parīzi ietagotu Austrālijā