Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Marks Gazols spēlēs Eiropas čempionātā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Marks Gazols spēlēs Eiropas čempionātā
Marks Gazols: divkārtējais Eiropas čempions un NBA labākais aizsardzības spēlētājs steidz palīgā Spānijas izlasei. Foto: AFP/Scanpix.

Par aizvadītās Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezonas labāko aizsardzības spēlētāju atzītais Memfisas ''Grizzlies'' centrs Marks Gazols sestdien ar Twitter starpniecību apliecināja savu gatavību pārstāvēt Spānijas nacionālo izlasi šoruden notiekošajā Eiropas čempionātā, kas no 4. līdz 22. septembrim risināsies Slovēnijā.

''Ja treneris redz mani iederamies komandas modelī, tad šovasar spēlēšu kopā ar saviem biedriem izlasē,'' sestdien sociālajā tīmeklī Twitter paziņojumu izplatīja 28 gadus vecais Memfisas ''Grizzlies'' basketbolists.

216 centimetrus garais Gazols šosezon aizvadīja savu spožāko sezonu profesionāļa karjerā, piedaloties 80 NBA regulārās sezonas spēlēs (14,1 p. + 7,8 atl.b. + 1,7 bl.) un izslēgšanas mačos (17,2 p. + 8,5 atl.b. + 2,2 bl.) palīdzot ''Grizzlies'' sasniegt Rietumu konferences finālu. Sezonas beigās talantīgais spānis tika atzīts par gada labāko aizsardzības spēlētāju, kā arī tika iekļauts visas sezonas (All-NBA Team) un All-Defensive komandas 2. simboliskajā pieciniekā.

Spāņu mediji vēsta, ka nacionālās valstsvienības treneris Huans Antonio Orenga Marka Gazola lēmumu gaidījis ar lielu nepacietību, un kā nu ne - smagu sezonu dēļ izlaist EČ un atpūsties šovasar izlēmuši ilggadējie komandas balsti - Marka vecākais brālis Po un 2011. gada turnīra vērtīgākais basketbolists Huans Karloss Navarro. Tāpat vēl nav zināms, vai Spānijai šogad palīdzēs atlētiskais Oklahomsitijas ''Thunder'' spēka uzbrucējs Seržs Ibaka.

Jāpiezīmē, ka ''Grizzlies'' ārsti Gazolam pēc sezonas ieteica izlaist Vecā kontinenta meistarsacīkstes, tā vietā ļaujot ķermenim atjaunoties pēc garās sezonas NBA laukumos. Neskatoties uz to, Gazols Spānijas valstsvienības rindās gatavojas piedalīties savā ceturtajā Eiropas čempionātā.

Spānijas izlase, kas arī pēdējo divu EČ uzvarētāja, Slovēnijā notiekošo turnīru uzsāks D apakšgrupā, sacenšoties ar Polijas, Gruzijas, Čehijas, Slovēnijas un Horvātijas izlasēm.

Izmantotie resursi:
Noticias e información de actualidad | Agencia...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-06-23 09:08, pirms 11 gadiem
Noteikti, ka piemēru no Biedriņa paņēma...!

  +2 [+] [-]

, 2013-06-23 09:26, pirms 11 gadiem
Neticu ka zāģis biedriņš brauks. Un ja neatbrauks tad nu lai viņš iet ratā.....

  -2 [+] [-]

, 2013-06-23 10:24, pirms 11 gadiem
miersmajas rakstīja: Neticu ka zāģis biedriņš brauks. Un ja neatbrauks tad nu lai viņš iet ratā.....
Liekat tak mieru viņam,neba nu vienīgais ,kas uzmet..kas zin varbūt pat labāk būtu ja neatbrauktu - viņš varētu kaitēt mikroklimatam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja