Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kanādai un Polijai uzvaras pārbaudes spēlēs pirms došanās uz Pasaules kausu

Rolands Eliņš

Kanādai un Polijai uzvaras pārbaudes spēlēs pirms došanās uz Pasaules kausu
Polijas izlases galvenais treneris Maikls Teilors. Foto: EPA/Scanpix

Kanādas basketbola izlase šodien Sidnejā ar 103:100 papildlaikā pieveica Jaunzēlandi, bet Polija ar 77:71 apspēlēja Nīderlandi, pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Kanādas izlases galvenais treneris Niks Nērss šodien apliecināja medijiem, ka Korijs Džozefs tomēr dosies kopā ar izlasi uz Ķīnu, lai gan vakar ziņots tika par pretējo. Nērss norādīja, ka Džozefam jau ir nopirkta lidmašīnas biļete uz Ķīnu un viņa dalība Pasaules kausā līdz ar to nav izslēgta, tiesa, nav arī garantēts, ka pēc netrenēšanās kopā ar Kanādas izlasi Džozefs tiks iekļauts galīgajā sastāvā.

Kanādas izlase vakar pārliecinoši sagrāva Jaunzēlandi, un šodien abas komandas tikās vēlreiz, taču tagad cīņa bija jau daudz sīvāka. Bija nepieciešams papildlaiks, kurā ar 103:100 pārāka bija Kanāda. 24 punktus guva Fils Skrubs, izdarot arī sešas rezultatīvas piespēles, bet Kevins Pangoss savāca 17 punktus un deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja, kamēr Kailam Viltjeram 18 punkti. Jaunzēlandes sastāvā 33 punktus sameta Korijs Vebsters.

Kanādai šī bija ceturtā uzvara sešās pārbaudes spēlēs, kamēr Jaunzēlande no četrām pārbaudes spēlēm tikai vienā noturējusi pretiniekus ar mazāk nekā 99 gūtiem punktiem.

Pēdējo spēli pirms došanās uz Ķīnu aizvadīja Polijas izlase, kas ar 77:71 pieveica Nīderlandi. Polija pirms tam bija zaudējusi piecās pārbaudes spēlēs pēc kārtas, bet Ķīnā tai vel paredzēti pārbaudes mači ar Melnkalni, Irānu un Nigēriju.

Šodienas mačā pa 13 punktiem Polijai iemeta A.Dž. Sloters un Mateušs Poņitka, kamēr Damianam Kuligam 11 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...

  +1 [+] [-]

, 2019-08-22 15:17, pirms 5 gadiem
palaidu garām.. kādā veidā polija tika uz pasaules kausu, bet eirobasketa top4 blices (latvija un slovēnija, lai piedod krievi) netika?