Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kalvim Krūmiņam savainojums; U-20 čempionāts beidzies

Andrejs Siliņš

Kalvim Krūmiņam savainojums; U-20 čempionāts beidzies
Kalvis Krūmiņš
Foto: FIBA Europe

Latvijas U-20 basketbola valstsvienība, kas šobrīd cīnās Horvātijā notiekošajā Eiropas čempionātā, palikusi bez pamata saspēles vadītāja Kalvja Krūmiņa, kurš spēlē pret serbiem guvis potītes savainojumu, portālu Sportacentrs.com informēja izlases galvenais treneris Varis Krūmiņš.

Potīti Kalvis savainojis aizsardzības situācijā, taču pats basketbolists īsti neatceroties, kā tas notika. "Uztaisījām rentgenu - paldies Dievam, nekas lauzts vai plēsts nav. Potīte sapampusi kā bluķis," situāciju par dēla veselības stāvokli skaidroja Varis Krūmiņš, atklājot - Kalvim čempionāts beidzies. "Nekas, būs vairāk iespēju sevi parādīt [Kristapam] Brigmanim un [Ģirtam] Celmam."

"Vakar pret serbiem bija vairāk nekā ņemama spēle," zaudēto maču atcerējās treneris. "Bijām pienākuši līdz četriem punktiem, bet tanī brīdī pretinieks iemeta trīspunktnieku, un visa pakaļdzīšanās beidzās. Kārtējo reizi mūs iegāza metienu procents. Ja mēs visa turnīra laikā mestu ar labāku procentu, būtu bijušas iespējas aizķerties visās līdzšinējās spēlēs. Pie tam vairāk vai mazāk metieni sanāk no labām, sagatavotām situācijām, tikai daži ir bijuši sasteigti."

Treneris apzinās, ka šī vakara mačs pret Lietuvu ir vienlīdz svarīgs abām komandām: "Arī lietuviešiem šī ir pēdējā iespēja aizķerties pēc vakardienas zaudējuma. Mums, lai cerētu uz astotnieku, jāuzvar abās palikušajās spēlēs grupā. Kamēr spēle vēl nav sākusies un beigusies, varianti pastāv."

Kalvis Krūmiņš, kurš pārstāv Jelgavas "Zemgale" vienību Latvijas Basketbola līgā (LBL) un MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausā, šajā Eiropas čempionātā četrās nospēlētajās spēlēs vidēji laukumā pavadījis 27,3 minūtes, guvis 5,0 punktus, atdevis 3,8 rezultatīvas piespēles (4. labākais rādītājs visā turnīrā), izcīnījis 2,8 atlēkušās bumbas, pārtvēris 0,3 bumbas, pieļāvis 4,3 kļūdas (1.), kā arī divas reizes pārkāpis noteikumus.

     [+] [-]

, 2010-07-13 13:38, pirms 14 gadiem
sūdīg Kalvim, bet vismaz beidzot Brigmanim un Celmam tiks dota iespēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-07-13 13:49, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Vispār jau ienākušas ziņas no iekšienes, ka visiem pārējiem komandā besījot K. Krūmiņš, komandas mikorklimats pasūdīgs un komandas spēles nav, katrs močī individuāli..
varētu tā būt. arī,kad Valmierā dzīvoja,tad viņš bija t.s. "stacijas gala urlafons"

  +6 [+] [-]

, 2010-07-13 13:51, pirms 14 gadiem
vismaz Kalvim sorti der...

  +4 [+] [-]

, 2010-07-13 13:59, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Vispār jau ienākušas ziņas no iekšienes, ka visiem pārējiem komandā besījot K. Krūmiņš, komandas mikorklimats pasūdīgs un komandas spēles nav, katrs močī individuāli..
Tur nav par ko brīnīties.!

  +2 [+] [-]

, 2010-07-13 13:59, pirms 14 gadiem
studentss rakstīja: vismaz Kalvim sorti der...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-13 22:02, pirms 14 gadiem
Par to, ka Krūmiņš daudziem besī ir taisnība. Manuprāt bez viņa spēle ir labāka, bet ko lai dara, Varis jau velk tikai savējo