Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Siliņš: "Mums ir visas iespējas labot rekordu"

Siliņš: "Mums ir visas iespējas labot rekordu"
Ojārs Siliņš
Foto: FIBA Europe

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš intervijā "Sporta Avīzei" atzina, ka, viņaprāt, Latvijas U20 valstsvienībai gaidāmajā Eiropas basketbola čempionātā ir visas iespējas labot valsts visu laiku labāko sasniegumu – 6.vietu.

19 gadus jaunais basketbolists sacīja, ka, viņaprāt, "Trenkwalder Reggio Emilia" komandai vajadzēja iekļūt Itālijas čempionāta izslēgšanas spēļu pusfinālā, no kura Redžio komanda palika soļa (uzvaras) attālumā. Siliņš gan norādīja, ka, neskatoties uz to, sezona ir uzskatāma par izdevušos, ja skatās uz to kopumā.

Attiecībā uz gaidāmo Latvijas U20 valstsvienības startu Eiropas čempionātā, kurā izlases rindas stiprinās arī pats Siliņš, jaunais basketbolists atklāja, ka, viņaprāt, komandai ir pa spēkam labot pagājušajā gadā uzstādīto valstsvienības rekordu – Roberta Štelmahera vadītā U20 valstsvienība toreiz izcīnīja augsto 6.vietu, kas ir visu laiku labākais Latvijas sasniegums šajā vecuma grupā.

Kā atklāja pats spēlētājs, Siliņa mērķis, kā jau daudziem basketbolistiem, ir spēlešana NBA, tomēr uz šo mērķi jaunais censonis ir apņēmies iet soli pa solim, neforsējot notikumus. Uzbrucējam bija arī pēdējā brīžā piedāvājums piedalīties šīs vasaras "Adidas Eurocamp" nometnē Trevīzo, tomēr basketbolists atteicās no šīs iespējas, pamatojoties uz vēlmi līdz galam saārstēt savainoto potīti.

Pilna intervija ar Ojāru Siliņu lasāma šodienas "Sporta Avīzē."

     [+] [-]

, 2013-07-09 11:22, pirms 11 gadiem
Vēl viens garais un talantīgais letiņu small forward

  +1 [+] [-]

, 2013-07-09 11:32, pirms 11 gadiem
Edgara Štelmahera vadītā U20 valstsvienība
What!?

     [+] [-]

, 2013-07-09 14:12, pirms 11 gadiem
suhinsh rakstīja: Edgara Štelmahera vadītā U20 valstsvienība
What!?
Eu, točna, Edgars jau vada U20:-) NU autors pārrakstījies, vasara laukā!

     [+] [-]

, 2013-07-09 15:42, pirms 11 gadiem
suhinsh rakstīja: Edgara Štelmahera vadītā U20 valstsvienība
What!?
tu pasists esi tur autors rakstija:Roberta Štelmahera U20 vadītā valstvienība toreiz izcīnīja augsto 6.vietu,...